Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Faqja 8 e 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Apr 07, 2015 8:34 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11061272_727304537390722_6561754714716933734_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Apr 07, 2015 8:36 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Kushtetuta_1
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Apr 14, 2015 8:10 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11034184_1085369351492726_4168949582340068930_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Apr 23, 2015 3:00 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 10521526_768278446612899_5519480377218769504_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 52179_875531589170705_8958696603451008718_o
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Apr 23, 2015 11:01 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 10410954_1590878937850392_6795844136435284986_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Apr 26, 2015 2:35 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 10253855_10152493311159077_4569778485776393392_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Apr 27, 2015 9:44 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 21784_10153002371184748_1328055942801780531_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Apr 27, 2015 11:19 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11178320_480323322116199_7875498993762514917_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Apr 29, 2015 6:54 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11182309_738211799633329_2265774749522187745_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Apr 29, 2015 6:54 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 16174_944406278924274_1794907288665239853_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue May 12, 2015 3:59 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11263157_367915560060206_8828222654320580006_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11140756_361363267382102_8114417115322014126_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11226193_366918070159955_8610759295848264950_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11203096_365104900341272_5212932693203186475_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Jun 14, 2015 3:23 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 1380246_10151693669814077_1123983881_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Jun 14, 2015 5:13 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11174993_10202871053056669_619710801845483270_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Jun 14, 2015 5:13 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11048745_1595239827392013_7251582653194459409_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Jun 21, 2015 2:10 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 10359898_1523336661255405_99459685880533004_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Jun 21, 2015 2:20 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11377216_827899350597861_630563094187812910_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Jun 21, 2015 2:33 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 10473407_10153131293249748_2316891362719606357_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Jun 25, 2015 11:16 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11257976_982040315179945_662050344351693501_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Jun 25, 2015 5:32 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 10644996_941026632628255_1736510916547586515_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Jun 26, 2015 1:30 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Gjykata-specjale
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Jun 26, 2015 1:31 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Gjykata-specjale
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Jun 26, 2015 1:31 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 11651015_10206741111067597_556849727_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Jul 04, 2015 11:49 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Auto_largea_rugova-ceki14360402031436041122
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Jul 04, 2015 11:49 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Auto_rugova_ceki21436041144
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Auto_rugova_ceki11436041149
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Auto_rugova_ceki31436041139
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Jul 16, 2015 2:33 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Ap_6905379
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 8 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 8 e 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi