Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Faqja 3 e 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Oct 16, 2013 10:23 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1377249_527242587360491_866170171_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1395809_527242624027154_321597017_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1383586_527242630693820_2000296779_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1378629_527242650693818_1025394946_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1380051_527242727360477_2128786631_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1383171_527242774027139_1265068522_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1378629_527242784027138_20272053_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1380172_527242800693803_931451954_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Oct 16, 2013 10:25 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1391559_527242790693804_1867524300_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Oct 17, 2013 12:29 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1231696_643842408968441_2105467621_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Oct 27, 2013 8:03 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1374232_634722109913793_1399395153_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Nov 04, 2013 3:04 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 25251_103077976392747_630146_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 25251_103077976392747_630146_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 25251_103077979726080_888305_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 25251_103077979726080_888305_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Nov 16, 2013 12:41 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1003907_593976403971788_678248973_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1378542_576844879018274_2094783958_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 644477_586333131402782_1651687422_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 72633_485459841490112_632952508_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Nov 24, 2013 2:10 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1476505_1434838463394645_269531153_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Nov 24, 2013 2:33 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Nov 28, 2013 11:44 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 486203_493707080651653_1576368569_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 560740_412019368851225_1351855443_n

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 306892_491062327582795_2048345724_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 402143_349023391793013_830936915_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 539308_427149223987841_345642524_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 404751_349017671793585_1216217610_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 404662_349017211793631_1852797102_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 73590_166352593393171_1933967_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Nov 28, 2013 12:13 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 994385_10201227194581618_359516102_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Nov 28, 2013 12:13 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1476290_10201227183501341_1727891921_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Dec 02, 2013 2:50 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1452350_322462217896364_1397899453_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1468576_767783036584809_1679688752_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Dec 03, 2013 12:13 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1474418_607165869320763_1580319625_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Dec 08, 2013 12:42 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 U1_GjonPali-NeneTereza
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 U1_IbrahimRugova-PapaGjonPaliFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_nene_terezaFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_tempulli_paqesFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_anton_cetaFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_papa_vojtilaFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_koliqiFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_jashariFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_me_femijeFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_shkruanFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_varri_nderim
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Dec 08, 2013 12:42 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 U1_GjonPali-NeneTereza
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 U1_IbrahimRugova-PapaGjonPaliFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_nene_terezaFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_tempulli_paqesFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_anton_cetaFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_papa_vojtilaFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_koliqiFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_jashariFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_me_femijeFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_shkruanFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Rugova_varri_nderim
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Dec 13, 2013 12:48 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 549619_219312418251243_21468736_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 970924_10151464151269077_503934649_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Dec 17, 2013 2:30 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1477962_10202992254396656_1310927011_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Dec 17, 2013 2:35 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1508017_10151899917569748_1816879581_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Dec 19, 2013 8:46 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 374500_594840663885362_2090188042_n

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1466226_10203292484651960_1341927101_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1424471_588584334510995_810549330_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1380732_10202943624730680_1576343907_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1466226_10203292484651960_1341927101_n

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 553119_10202713508577920_910735299_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1005287_10202269005665625_292830571_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 308153_10201584466672578_2097848351_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 479821_10201570479242901_227747501_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Dec 20, 2013 2:30 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 999904_590071794380136_912369449_n

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 988799_590077984379517_1390867978_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1530327_10151896389448924_586740301_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1496663_10151890722168924_1613775799_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Dec 21, 2013 11:57 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Image001vg
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Dec 22, 2013 1:07 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1506717_609623459073749_2125753951_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1461843_609269442442484_97581981_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1497469_608465482522880_1898941437_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1456516_608068295895932_717754747_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1474635_608104405892321_2123641096_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1486707_607748179261277_1843065211_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1473022_607306935972068_2142399194_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Dec 22, 2013 1:11 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Nena-tereze-e-re
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Dec 22, 2013 3:39 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1495440_10202258728444933_1201716176_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Dec 22, 2013 3:49 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1488328_637338966326682_1754122220_n

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 1495440_10202258728444933_1201716176_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 65
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 3 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 3 e 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi