Rrezart Kalaja:Reagim kundër shqipfolësit Ismet Hasanit militant i ekstremizmit islamik!

Shko poshtë

Rrezart Kalaja:Reagim kundër shqipfolësit Ismet Hasanit militant i ekstremizmit islamik!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Dec 26, 2013 8:18 pm

Reagim kundër  shqipfolësit Ismet Hasanit militant i  ekstremizmit  islamik!
Nga Rrezart Kalaja 

Ka vite e vite qe ne hapësirën etnike shqiptare e sidomos në Kosovën e pasluftës vërehet një  shkelje e  vazhdueshme dhe nëpërkëmbje e vlerave  tona kombëtare, të kulturës dhe të traditës shumëshekullore shqiptare, përbuzje dhe denigrim i kësaj kulture te stërlashtë në  format dhe metodat me brutalen e armiqësore. Pas grithe këtij mjerimi dhe kësaj dhune armiqësore ndaj kombit shqiptar dhe kulturës se tij autentike, njeriu me nuk mund te rrije indiferent e të rrije duarkryq ndaj këtij shkatërrimi antishqiptar, të cilin për fatin e keq edhe vet shteti/shtetet tona kombëtare e shikojnë me indiferencë e apati apo e luftojnë në mënyrë krejt formale, e jo me forcën e duhur te (shtetit ligjor)!. Nëpërkëmbja e historisë  shqiptare që është një  burim  krenarie   që nga e kaluara  pellazgo-ilire  ,  që neve si komb na bënë të ndjehemi të privilegjuar me faktin se kultura jonë e stërlashtë është në themel të qytetërimeve,  që  gjuha jonë   "është bazë  e formimit të  gjuhëve dhe kombeve të botës". Unë si  trashëgimtar i kësaj rrënje,  i shkolluar  i edukuar në frymën kombëtare,  në Atdhe dhe Evropë, së fundi edhe në Amerikë, vendosa të  reagoj   kundër     një  mini-shkarravitësi  leckavitës, një njeriu të prapambeturi e të mjerë ,si një shqipfolësi  me  qëndrime antishqiptare  që quhet  Ismet Hasani, me qëndrim në Suedi. Reagim  i  tij në Tribunën shqiptare ndaj shkrimit tim ,”Milazim, Shefqet dhe Memli Krasniqi satelitë të Beogradit, Athinës,Moskës dhe Anadollit aziatik! me nxiti të   reagoj me sa vijon:

Antikombëtari Ismet Hasani me   bashkëpunëtorë  e  Beogradit, Athinës të Moskës dhe të Anadollit aziatik që  jetën e japin për dhe të huaj, dhe janë në gjendje me  flijuar  për interesat e huaja tyre  ,duke e nxitur e  helmuar  me provat eksperimentale  fundosje dhe urrejtjes  ndaj shqiptarëve me një  fundamentalizëm islamik te çoroditur dhe të mbrapsht!


1. 1. Dashuria për (atdheun e për popullin tim  dhe gatishmëria për t’i shërbyer me besnikëri, ndjenjës  së lartë,të detyrës për të mbrojtur me vetëmohim interesat e atdheut dhe të popullit  tim dhe obligimet  qe i ndiej ndaj tij),  vendosa të reagoj   ndaj Ismet Hasanit, këtij shkarravitësi shqipfolës  me një gjuhë kriminele te “ummetit mysliman”, qe vetëm udbashët shqipfolëse e njohin pasi e kanë përdorur ndaj bashkëkombësve të vet, sikurse qe e përdor sot bishti i sigurimeve serbe antishqiptare,vehabinjet e Kosovës që praktikat shqiptarmohuese i mësuan nëpër xhamitë turke të Kosovës dhe nga islamistët politik  të familjes Krasniqi e të tjerë. Po të mos isha i bindur qe shqipfolësi Ismet Hasani nuk i ka islamistët politik të Kosovës, këta armiq të kombit shqiptar dhe të Evropës pas nuk kisha me  reaguar.  Shkrimeve të tij u mungon vlera dhe kultura e duhur e shkrimit,as që do të kisha reaguar ndaj një njeriu paçavures  me mendje dhe qëllime të fëlliqura antikombëtare dhe barbare.  Me Ismet Hasanin nuk duhet humbur kohë  për shkak se  njeriu se ai nuk  ka as një tipar karakteristik shqiptare dhe nuk  jemi të një rangu.! Ismet Hasani është këmbë e krye në shërbim të islamit Politik të mohuesve  të kombit shqiptar, prandaj ky njëri duhet demaskuar dhe bërë të qarte se “çështja” e tij është çështje e hulumtimit policor të gjithanshëm për të bërat e tij  ndaj veprimtarisë e tij antishqiptare pro  shteteve aziatke  duke  e përdhunuar  kulturën tonë shqiptare  dhe duke futur urrejtje dhe përçarje  konfeksionale.
2. Të  reagoj  apo mos të reagoj  isha i dyshimtë  qe instinktivisht  e parallogarita  dhe matematikishtt'i  reagoj këtij  mini- islamisti i rritet,    morri        nën leshrat e kuqe   në kokën  e një  halladuku   ekstremist  fetar islam duke i tejkaluar çdo etike njerëzore!   Me këtë kategori njerëzish  sa vjen e bëhet më komplekse për shoqërinë  shqiptare situata e ngarkuar në Kosovë dhe rajon  ,me qellim qe  të orientohen energjitë  kombëtare mbas këtij fenomeni  dhe si qellim  largimin nga   bashkimi kombëtar dhe   luftën e drejtë qe kemi kundër Serbisë. Kësaj,  po i  paraprijë  pandershmërisht, edhe një pjesë e mediave, të cilat  krijojnë  një klimë  dhe  urrejtëse vëllavrasëse në kombin tonë nga të tillët si  Ismet  Hasani, Oslo Jazerxhi,hoxhallarët e shitur ,familja Krasniqi  etj që cenojnë   vlerat tona vëllazërore qe kemi  si,mysliman, katolik ,ortodoks apo bektashinj.
3. Reagoj  nga tërësia e pikëpamjeve dhe e synimeve më të skajshme, për  futjen  dhe propagandën   me imponime dhune dhe veprimtari armiqësore  kundër popullit shqiptare, qe e ndjek familja   Krasniqi  në bashkëvallëzim edhe me  "vogëlushin  plak "Ismet  Hasanin  i  shkollave  anadollake qe i paska ardhë  rënd  për luftimin edhe demaskimin  e    bashkëpunëtorëve të Beogradit.  Ne ishim dhe jemi në luftë akoma me Beogradin , ishim në luftë dhe jemi  akoma me Athinën, qe  na u  aneksuan   territore  shqiptare  me dhunë , qe  akoma  politika ruse dhe ajo  e shteteve  arabe po ju shkon për shtati   Ismet Hasanave duke mos e njohur   shtetin e Kosovës . Do tu rezistojmë  dhe do ti mundim me  qëndrimet tona  deri ne  pafundësi ,duke pasur parasysh    synimet demokratike në shumë shtet të Evropës, po edhe me miken e shqiptarëve  Sh.B.A-të.


Këta   tokë, kulturë,  vlerë, komb  i kanë  arabistanin , me aleat e vet sllave qe janë kundër kombit shqiptar?


4. Këtë gjak përzier     qe ka mbetur nga ish regjimet e huaja   nuk mund ta quajmë tradhtarë atë se   nuk po përputhet me termin  e domethënies tradhtar, qe ka një kuptim e  atij që del kundër atdheut, popullit etj, duke u bashkuar me armikun, duke bashkëpunuar me të ose duke bërë punën e tij,duke kryer veprimtari spiunazhi kundër popullit a vendit të vet, duke nxjerrë të fshehta të rëndësishme,ai që nuk u qëndron besnik parimeve, ideve a një çështjeje të madhe. Ai që shkel betimin, ai që tradhton. Ai që shkel besën a fjalën e dhënë, ai që pret dikë në besë nga të gjitha këto qe u përmenden ky  mysliman i huaj nuk është shqiptar prandaj  nuk hyn në  rangun e tradhtisë ndaj vendit dhe kombit tonë  ,por konsiderohet që  hynë në rangun e armikut të brendshëm që    në atë kohë me pushtuesit  ka ngelur  në vendet tona  gjakpërzierit , gjë që mund të vërtetohen me anën e "ADN-së po qe  bëhen analizat"!.
Këta   tokë, kulturë,  vlerë, komb  i kanë  arabistanin , me aleat e vet  sllavë qe janë kundër kombit shqiptar, pasi  ka jetuar në Kosove dhe  ka mësuar shqip me  shkruar një gjysmë   të shkruari nga një   hipokrit  abuzues ndaj gjuhës tonë me plotë   gabime dhe  bastardime,  duke i shkelur edhe rregullat e gjuhës dhe standardeve    stilistike    në gjuhësinë e shkruar, në stilin alla Hasanqe  të një plakushi   antishqiptar!
5. Nga kjo del se ky  shfrenues me aktivitet   antishqiptar vërehet në shumë  shkarravina  nëpër portale ,  sikur     mizat në prapanicën e kalit, sado qe i tremb me bisht i kthen prapë në prapanicë  të jashtëqitjes , prandaj edhe Ismet Hasani mbetet për popullin shqiptar një jashtëqitje  e qelbur. Interesin tonë kombëtar , të publikuara i  shanë     krijuesit ,publicistët  dhe  patriotët shqiptarë që  janë  në frymën  kombëtare   në publicistikën  e përditshme ...
6. Ky injorant aq  i sëmur,   pas pasioneve   në simpatizimin e  përqafimit të  fenomenit islamik deri në  ekstremizëm vehabist  duke i nxitur të rinjtë ma të mirë   shqiptar duke i  mbushur  me plotë paragjykime dhe   prapështi  me aktivitete  lufte për shtete  dhe popuj tjerë dhe  konflikte  ndërpopullore , ndërsa  e kanë harruar  Serbinë që e kemi këmbë  e kryq akoma në Kosovë.
7. Unë nuk kam çpif kundër të apostrofuarve Milazim ,Shefqet dhe Memli Krasniqit , as ndaj jush ,  këlysh i Anadollit ,por kam, 100 e një mije fakte dëshmi teza dhe deklarata të  propagandës së tyre, por edhe të tuajën     pro interesave   të huaja   kundër popullit tonë ku si subjekt    alternativ jeni ju soji i   huaj në rrjetin  e terrorizmit     ma famëkeq ndërkombëtare që ka pas bota  ndonjëherë siç është "AL-Kaida e Bin Ladenit".


Kjo familje"- dyshohet qe është  në rrjetin  e terrorizmit     ma famëkeq ndërkombëtare të"AL-Kaides së Bin Ladenit"!


8. Sa i përket haraçit  obligativ qe do ti vëren koha dhe populli nuk keni  as nuk kemi ku të shkojmë asnjeri pa  i shpaguar    pasojat dhe   dëmet , e kush ti paguan  ato, sigurisht se janë ata  që    kanë kryer këto vepra kundër kombit tonë. Aktorët  kryesor jeni ju po torturoni, po abuzoni dhe po shantazhoni si   shqipfolës satelitë të (Beogradit, Athinës të Moskës dhe të Anadollit aziatik, andaj mos kërkoni  diku tjetër , pos vetes sate  këlyshi   Ismet Hasani me  simptonet e kokëderrit me trup  madh e me mend të vogla.
Po  edhe Memli ,Milazim,dhe Shefqet Krasniqi satelitë të Beogradit, Athinës të Moskës dhe të Anadollit aziatik, për këtë  Kjo familje"- dyshohet qe është  në rrjetin  e terrorizmit     ma famëkeq ndërkombëtare të"AL-Kaides së Bin Ladenit". E duan  Sulltan Muratin njeriu qe bëri terror në popullin shqiptar,  po tani e duan  edhe  ,"Car Dushanin që të jetë në Shkup , po nesër, do ta kërkojnë edhe Sllobodan Millosheviqin kryekasapin e Ballkanit që të jetë   i përkujtuar    përmes shtatoreve  apo busteve për gjëra të tilla është edhe  bashkëpunëtori i Serbisë   në kohën e masave të dhunshme si një lloj drejtori ne Trepçe, këtëe deshmojne  te diferencuarit nga inspektori  dhe eksperti Ismet Hasani  i delikteve  ekonomike !!!


Vehabistet  po prishin moralin në familje shqiptare duke  e nxit  "martesën në mes  të familjes së ngushtë"!!!!!!!!!!!????????????...............


9. Tip Krasniqtë, Hasani  dhe shumë hoxhallarë etj  po e prishin moralin në familje duke  e nxit  "martesën në mes  të familjes së ngushtë"  gjë që nuk ka ma ku të shkoj shqiptari nga këto provokime aq  brutale  qe bëhen nga një grup   me orientim  vehabisto -islam dhe sllav. Tek shqiptarët  familja  ka qenë e shenjtë gjithmonë ,andaj  shqiptarët duhet ti demaskojnë këto  paqavra   dhe shkarravina. Përmes kësaj shkrese do të mbetet të ndërgjegjësohen mediat që mos ti botojnë shkrimet e   vehabisteve, siç është  rasti i  Ismet  Hasanit, një spiun  i ish Jugosllavisë deri në   ditët e fundit të shkatërrimit të Jugosllavisë .Shërbëtor dhe  udbash i Beogradit që  shumë shqiptar  i  ndëshkoj  në  veprimtarinë revolucionare  për rrënimin e  terrorit serb mbi shqiptarët!...
avatar
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45956
Age : 63
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Rrezart Kalaja:Reagim kundër shqipfolësit Ismet Hasanit militant i ekstremizmit islamik!

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Dec 26, 2013 8:31 pm

avatar
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45956
Age : 63
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi