Me deklaratat e kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziit për djegien e veturës dhe keqpërdorimin e saj nuk po pajtohet Ismet Beqiri. Ai në një prononcim për Express ka thënë se veturën e LDK’së nuk e përdori për punë private. "Nuk kam qenë në asnjë punë private me veturë, por kemi qenë me punë të partisë. Bile unë mund të them se po punojë për partinë dhe po bëj punë, e jo si do do që sheshin vetëm mend dhe fjalë”.