“Lufta speciale e forcave të errëta është në kulmin e saj, prandaj lansohen intriga, nxiten inatet, përkrahen primitivizmat, aktivizohen shantazhimet, bëhen kalkulime interesash përfituese, përjargosen sigurimet e fshehta, për ta penguar ecjen përpara të shtetit të Kosovës, gjë që, në këtë plan LDK-ja është faktori kryesor dhe prandaj sulmet kryesore janë përqendruar në drejtim të saj”, ka thënë Zogaj.