Pasuria e Presidentit të zgjedhur, Donald Trump, ka qënë padyshim një nga temat më të diskutuara gjate dhe pas fushtës zgjedhore, por tashmë “një e vërtetë e madhe” ka da;lë në dritë nga presigjozja amerikane “Wall Street Journal”  që ka cituar burime nga bursat Wall Street-it.