Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Faqja 3 e 27 Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27  Next

Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 20, 2014 1:28 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AblenkungHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1016335_200116196814639_884632298_n
GJEEGJEZA : Kur gjen shteg pa leje futet, ditën vjen e natën zhduket, bëj ta kap e lodhem kot, emrin kush nga ju ma thotë...???
Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1003764_10153090638630391_1708654131_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 971967_10153090635330391_1758148402_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1173620_10153090636750391_5326507_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 12_funny+picturesHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1236185_372577059542890_1883855906_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1151005_500703016684942_1520375528_n

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 D8b2g
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 20, 2014 1:38 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 526535_444704975645894_173305965_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1234042_444302182352840_958809849_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 2465Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1394232_260701230746750_568814550_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1385590_654131507943601_1893509109_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Divertenti-pose-dei-fotografi-21Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 563397_634032039954084_653786513_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1376341_736296099721005_1820236018_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1375661_561810290535396_2057679654_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1391718_691278034215810_1297473961_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 545865_563642437018824_1560690407_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1383973_729659970378760_54181276_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 942924_644652585560864_1328993781_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1395263_745544965460323_1853927275_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 546007_676514369059995_1995234150_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1474634_604467696281065_2098065309_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 20, 2014 1:59 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 971158_670278072998216_345789357_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 20, 2014 8:19 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1969271_243537292498040_1105268487_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Mar 21, 2014 1:41 am

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1495532_615383761886997_271366595_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 22, 2014 1:02 am

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 972523_511675292276779_972026314_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10150979_511663858944589_983937167_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 22, 2014 1:21 am

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Wtf-funny-idiot-kkm-5Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-43Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-5Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-14Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-45Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-8Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-39Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-27Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-15Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-6Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-19Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-12Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-35Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Thedar3Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-10Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Dar-dar-32Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Are-you-the-village-idiot-jun-2-2012-1-600x400
Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10-habits-to-help-you-live-longer1468295814-jun-23-2012-600x515
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 22, 2014 1:26 am

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10-habits-to-help-you-live-longer-114970447-jun-23-2012-600x398Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10-habits-to-help-you-live-longer987479220-jun-24-2012-600x441Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Derp-idiot-13Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Idiot3Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10-habits-to-help-you-live-longer354645080-jun-23-2012-600x408
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 22, 2014 3:15 am

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1056909_511565232287785_898133163_n

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 972523_511675292276779_972026314_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Mar 25, 2014 2:31 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1939647_608494025901201_1222249876_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10153072_608006645949939_887789183_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1901938_513312788779696_1065639758_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 27, 2014 11:41 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Sexy_babe.jpg_480_480_0_64000_0_1_0Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1005888_617103248309599_808674046_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 996719_615764391776818_1478961754_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Attachment
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 27, 2014 11:52 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1010980_561074377267627_1906244594_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 971475_10151736694237328_493985315_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1012693_192523674240558_2014111602_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Mar 28, 2014 12:41 am

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1010740_560313767343688_278095741_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1044108_533656283355359_770415952_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1006223_605302179514548_840051155_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 21358_605300806181352_46116640_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1006212_605291652848934_801324591_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Brain-you-gotta-stop-now-a93j7xb7Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1001866_684686458224459_1510751899_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 945730_562475390479763_1220927643_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1069180_10151728592652427_434546423_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 946599_562249153835720_942620651_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1075646_602254199809173_839923594_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1000220_602139523153974_464890005_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 994865_559517507441779_634368215_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 942438_611434185546667_1553092180_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 33967_611433525546733_1609705607_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 148579_611107615579324_556600950_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 933897_493857607358387_176904594_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1002891_646750135336786_307269235_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1002879_426715700778155_641294001_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 970024_644358138937862_1675207388_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Ts7p0i9_X26a1X_luge-pants-failHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Uh64325,1284730475,26Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Attachment
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Mar 28, 2014 1:34 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10155405_10152511461793488_1122108251_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1461277_10152511160723488_1156071766_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10155249_10152511151758488_1016396498_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1959562_10152509830313488_1589144153_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1618456_10152509709533488_1819326301_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1965027_10152509412518488_1300126328_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Mar 28, 2014 2:11 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1381389_1409907875906888_1047032998_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1381389_1409907875906888_1047032998_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 20140328111550199646
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Apr 01, 2014 8:00 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 AttachmentHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Attachment
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Apr 01, 2014 11:32 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10003308_10203579678955348_1960316774_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Apr 06, 2014 8:56 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10155856_10152129982618371_1747148538248118224_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10155807_10152129774118371_7608725023330174937_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10177385_609613302455611_2016790418806701564_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10157396_445586008878063_1933129310_n
Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1979590_10152129734723371_5603987303753313044_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1514611_10152128153848371_1399598621_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1012155_10152128209123371_702046937_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1978830_10152127852648371_51938390_n
Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10155174_10152123116558371_31263798_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10003965_10152122938553371_286200055_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Apr 07, 2014 2:26 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Rama-berisha
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Apr 07, 2014 2:52 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Berisha-rama
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Apr 07, 2014 3:19 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1965077_559401164178143_1483991276186729890_n
Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10003940_558927867558806_3165894767465263603_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Apr 11, 2014 7:51 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 941699_10151599125788812_846554817_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Apr 11, 2014 9:12 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10246259_236468483221282_9055181497809580272_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1148976_236468503221280_5370798592946740625_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10174879_236468466554617_1638975337878119839_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10174961_236468453221285_670804299026803610_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Apr 11, 2014 11:12 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 44483_10151109749654077_750204313_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Apr 17, 2014 11:51 pm

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10250082_504335509688909_510514714388104144_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1512406_504335656355561_2130929932961638818_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 1607084_504335746355552_4523233421403625720_nHumore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 10157222_504336129688847_2456624500304051963_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humore montazhi dhe foto tjera humoristike - Faqe 3 Empty Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 3 e 27 Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi