Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Faqja 25 e 27 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next

Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Feb 09, 2016 9:08 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Feb 16, 2016 8:58 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Feb 21, 2016 10:02 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Mar 01, 2016 10:56 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Mar 09, 2016 2:25 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Mar 09, 2016 8:50 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Mar 09, 2016 10:44 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 12, 2016 8:01 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 12, 2016 8:06 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 12, 2016 8:06 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 12, 2016 8:13 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 12, 2016 8:17 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 12, 2016 10:12 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 12, 2016 10:13 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 12, 2016 10:13 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 12, 2016 10:14 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kush janë 100 mjekët që morën mijëra euro nga stentat

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Mar 14, 2016 9:27 pm

Kush janë 100 mjekët që morën mijëra euro nga stentatMinistri i Ambientit, Ferid Agani, është njëri nga të dyshuarit e Prokurorisë, në rastin “Stentat”. I dyshuar është edhe sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani.
Ndërkohë, në listën e Prokurorisë janë edhe emra të personave juridikë, udhëheqës të spitaleve private, të cilët besohet se janë përfshirë në dhënie të ryshfetit, me qëllim që në spitalet e tyre të referohen pacientë nga sektori publik për t’iu kryer procedurave të koronarografisë dhe stentimit.
Udhëheqësit e spitalit “Intermed”, Lulzim Brovina dhe Borche Petrovski, sipas dëshmive të Prokurorisë, në bashkëpunim me njëri-tjetrin u kanë dhënë ryshfet një numri të madh të të pandehurve, të cilët në cilësi të mjekëve rekomandonin dhe i dërgonin pacientët nga institucionet publike shëndetësore në spitalin privat “Intermed SHPK”.
“Si shpërblim, u jepnin shpërblim dhuratë nga 500 euro për çdo pacient që e dërgonin për vendosjen e stentave, ndërsa për koronarografi të një pacienti nga 150 euro”, thuhet në dosjen e Prokurorisë që e posedon “Zëri”.
Nga raport i laboratorit për ekzaminimin e kompjuterëve rezulton se nga “Intermed”, mjekët që punonin në institucionet publike e që dërgonin pacientë në atë spital privat kishin marrë ryshfet këto shuma të të hollave:
Nexhmi Zeqiri 3100 euro, Shemsedin Shabollari 3050 euro, Ismail Avdimetaj 1150 euro, Sali Shala 900 euro, Masar Gashi 1000 euro, Luan Pozhari 150 euro, Ferihane Sefa 100 euro, Gëzim Lipoveci 300 euro, Arsim Kabashi 400 euro, Reze Koshi 450 euro, Rexhep Hapqiu 400 euro dhe Flamur Qarkaxhija 300 euro.
Gani Bajraktari 21985 euro, Nexhmi Zeqiri, 4750 euro, Daut Gorani 1125 euro, Elfedin Muhaxheri 7850 euro, Lulzim Kamberi 3100 euro, Reshat Emra 2535 euro, Murat Abazi 1500 euro, Sami Gjoka 3950 euro, Faik Shatri 5150 euro, Rexhep Manaj 2150 euro, Bedri Zaiti 2850 euro, Hamza Selmani 3250 euro, Ejup Pllana 3450 euro, Banush Gashi 2500 euro, Ismail Avdimetaj 1935 euro, Agim Koci 2085 euro, Rexhep Panxhaj 1785 euro, Aferdita Selmanaj 1200 euro, Luan Pozhari 850 euro, Sali Shala 1650 euro, Nehat Rexhep 6250 euro, Florim Sadiku 3850 euro, Ferid Susuri 2250 euro, Halim Halili 2520 euro, Qazim Avdimetaj 1335 euro, Agim Krasniqi 4300 euro, Ferihane Sefa 1200 euro, Agron Besimi 900 euro, Ahmet Ademi 1500 euro, Petrit Ademaj 780 euro, Begush Cana 1500 euro, Bajram Mziu 850 euro, Nexhmedin Sadiku 1200 euro, Binaze Abdullahu 1350 euro, Agron Leka 1650, Osman Ramadani 1150 euro, Reshat Sokoli 1200 euro, Hajdin Çitaku 830 euro, Afrim Bekteshi 650 euro, Driton Miftari 850 euro, Masar Gashi 600 euro, Vjollca Hashani 600 euro, Elez Elezi 1300 euro, Gyner Elezi 2150 euro, Irfan Daullxhiu 900 euro, Riza Abdullahu 1050 euro, Edmond Haliti 75 euro, Mehmet Skeraj 600 euro, Besnik Koliqi 600 euro, Sylë Nikçi 1050 euro, Fatbardh Ramadani 600 euro, Mehmedali Hajdari 750 euro, Galina Berisha 750 euro, Ali Hoti 600 euro, Ibrahim Opoja 900 euro, Vjollca Selmani 300 euro, Jashar Ramadani 550 euro, Lazer Prekpalaj 450 euro, Luan Rexhboga 450 euro, Halil Hamza 900 euro, Ideal Jaka 150 euro, Sharr Veshbishti 450 euro, Behxhet Shaqiri 450 euro, Ibrahim Lepaj 550 euro, Suat Haliti 450 euro, Muhamet Berisha 150 euro, Gani Berisha 150 euro, Hamza Berisha 150 euro, Feti Hetemi 450 euro, Zeqe Kuqi 900 euro, Afrim Poniku 450 euro, Rafil Belallari 900 euro, Zahrije Jusufi 900 euro, Nuredin Myftari 450 euro, Abedin Salihu 150 euro, Halim Hajdari 150 euro, Bekim Mala 300 euro, Bujar Demiri 300 euro, Dërgut Ademi 600 euro, Drita Gjurgjealo 300 euro, Enver Murtezi 300 euro, Besim Zogaj 300 euro, Besim Guda 300 euro.
Prokuroria pandeh se ekziston dyshimi i bazuar se Nexhmi Zeqiri, Shemsedin Shabullari, Lulzim Kamberi, Ismail Avdimetaj, Sali Shala, Masar Gashi, Luan Pozhari, Ferihane Sefa, Gëzim Lipoveci, Arsim Kabashi, Reze Koshi, Rexhep Hapqiu, Flamur Qarkaxhia, Ferid Susuri, Ismail Avdimetaj, Masar Gashi, Rexhep Manaj, Fisnik Hima, Luan Rexhëbogaj, Agron Besimi, Refki Bytyqi, Faik Hima, Kelmend Pallaska, Hedvig Kadriu, duke vepruar si persona zyrtarë në pozitën e mjekut në institucionet publike shëndetësore kanë keqpërdorur pozitën dhe autoritetin zyrtar dhe kanë marrë ryshfet, pasi kanë referuar pacientët nga spitali publik në spitalin “Eda”, duke përfituar nga 500 euro për stentim kurse 150 euro për koronarografi.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Mar 14, 2016 9:29 pmAsistentja e ministrit Ferid Agani me kallash në Facebook (Foto)

Ambara Kelmendi
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Mar 14, 2016 9:32 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Mar 14, 2016 10:36 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Mar 14, 2016 10:45 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 17, 2016 12:50 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Apr 06, 2016 6:31 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Apr 12, 2016 5:59 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Apr 12, 2016 5:59 pm

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 64
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Humore montazhi dhe foto tjera humoristike

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 25 e 27 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi