Letra/Do vrisja bashkëshorten shqiptare dhe më pas veten time
Faqja 1 e 1
“Përpiqesha të largoja thikën nga fyti, që të mos më priste damarët….Më qëllonte me këmbë dhe më godiste kokën në mur,ndërsa tentoi të më hedhë edhe nga shkallët,por zoti më dha forcë të rezistoj derisa theva edhe kangjellat”,citon Nea Kriti.Njëra nga vajzat e mia po përpiqej të më shpëtonte nga duart e tij duke e goditur me tigan në kokë,ndërsa vajza tjetër e godiste në kurriz.Pë pas më ndiqte në rrugë me gjakun të derdhet, u detyrova të hyj në një dyqan për të kërkuar ndihmë,më shpëtuan nga një vdekje e sigurtë,herën e fundit,dy policë nga Iraklio, të cilëve u kushtoj jetën time.”
E dergjur në dhimbje tha këto fjalë para gazetares N.K , emigrantja shqiptare Tasula,36 vjeç,e cila gjendet në spital nga dita e shtunë me tre plagë thike në pjesën e qafës,pas incidentit që u shënua në shtëpinë e saj në Kersonisë,me autor krimi bashkëshortin e saj me prejardhje nga Kozani,i cili pritet të merret në pyetje ditën e sotme.
Në të njëjtin moment,pa e ditur emigrantia shqiptare Tasula,vajza e saj 17 vjeçare gjendet në gjëndje të rëndë psikologjike e shoqëruar nga mësuesit e saj humbi provimet e e djeshme në shkollë,kaloi pragun e gjykatës për të marrë dënimin e saj pasi goditi me tigan babain e saj.
Nga e keqja në të keqe…
Që në fillim partesa e çiftit kishte shenja se nuk mund të kalonin bashkë jetën e tyre..Edhe pse emigrantia Tasula ishte nënë e dy vajzave ,luftonte gjithmonë për të mbajtur të bashkuar familjen e saj.Sipas policisë dhe të thënave të saj,jeta bashkëshortore po shkonte nga e keqja në të keqe.Shumë herë kishte fshehur nga vajzat e saj dhe të afërmit e tjerë,dramën që kalonte me “djallin”siç e cilësoi ajo. Dhuna ndaj saj shtohej nga dita në ditë dhe bashkë me të edhe pasioni erotik i bashkëshortit të saj i cili ishte xheloz edhe për shoqet që ajo takonte.Për më shumë se 15 vjet,çifti jetonte në Kozan.36 vjeçarja emigrante punonte deri në 16 orë në ditë.
Fillimisht nuk i kisha thënë gjë askujt,por më vonë pasi dhuna ishte e përditshme fillova tua them problemin tim.Fëmijët kishin pësuar shok kur shikonin që ziheshim dhe ai më godiste.Unë isha nënë dhe baba për fëmijët.Në Kersoniso ku jetojmë dy vitet e fundit,u detyrua edhe vajza ime evogël të punojë”tha Tasula
Në një letër që ka lënë 48 vjeçari ,kishte shkruar se do vriste bashkëshorten e tij dhe më pas do vriste edhe veten.Reagimi i qytetarëve të ishullit ka qenë i madh ,të cilët kanë theksuar se vajza nuk duhet të akuzohet për dhunë brenda familjes ,pasi nëse ishte burrë në vend të vajzës…mund të kishte vrarë 48 vjeçarin që dhunonte pa mëshirë emigranten shqiptare.
Gjykata e ishullit ka akuzuar bashkëshortin e emigrantes shqiptare për tentim vrasje me paramendim dhe vajzën 17 vjeçare për dhunë brenda familjes pasi qëlloi me tigan në kokë 48 vjeçarin.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» “Do ta vrisja vetën po u ktheva në Kosovë” (VIDEO)
» Letra e lamtumirës, e nënës që vrau të bijën 15 vjeçe dhe veten
» Gazetarja seksi shqiptare: E vërteta mbi lidhjen time me Shaqirin
» Arrestohet kosovari, mbyt ish bashkëshorten
» Shqiptari mbyt bashkëshorten me makinë në Zvicër
» Letra e lamtumirës, e nënës që vrau të bijën 15 vjeçe dhe veten
» Gazetarja seksi shqiptare: E vërteta mbi lidhjen time me Shaqirin
» Arrestohet kosovari, mbyt ish bashkëshorten
» Shqiptari mbyt bashkëshorten me makinë në Zvicër
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi