Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jeta e Adelinës

Shko poshtë

Jeta e Adelinës Empty Jeta e Adelinës

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jul 06, 2010 2:20 am

Jeta e Adelinës

Jeta e Adelinës Adja_5

- Si fillon dhe si mbaron një ditë e zakonshme për Adelinën?
Zgjimi, kafja, shikoj agjendën, grabis pak kohë për të bërë not, pasditja takime ose studio, mbrëmja në kinema apo teatër, para gjumit lexim (momenatalisht «Pesha e kryqit» -Ismail Kadare).
- Ku i kaloni fundjavat zakonisht?
Duke kënduar. Kur nuk këndoj, ndonjë koncert i këngëtarëve botërorë. Është fantastike të jesh spektator. (qesh)
- Po, për pushimet verore keni menduar këtë vit?
Ndoshta nga shtatori. Ende asgjë konkrete.
- Përveç muzikës me çfarë merret tjetër Adelinë Ismaili?
Përgatitjet për të filluar studimet ne Fakultetin Juridik.
- Adelina keni dhënë koncerte në shumë vende të botës. Në cilin prej tyre jeni ndjerë super e vlerësuar?
Dy vitet e fundit,absolutisht kudo qe kam pasur koncert nuk kam mundur të flas nga 5 deri ne 10 minuta nga duartrokitjet. Tingëllon klishe, por nuk kam si t’ i ndaj. Ndoshta Neë York, kur pashë Aurela Gace-n që kishte ardhur dhe po kënaqej.
- A keni shumë miq?
Nuk është sasia, por kualiteti (qesh). Në këto kohëra personat publik e kanë të pamundur të kenë shumë miq të vërtetë. Kam miq aq sa duhet dhe falëmnderit Zotit për këtë gjë. Natyrisht që janë një e mirë e domosdoshme.
- Jeni besimtare dhe cila është motoja që nisni ditën?
Jam besimtare. Diten e nis me lutjen : «Zot me jep fatin ashtu si e kam shpirtin»
- Nëse ju bëhen padrejtësi si reagoni?
Dikur kërkoja drejtësinë me grushte. Tash padrejtësinë e ndëshkoj me suksese.
- Besoni ne miqësi?
Jam idealiste e papërmirësueshme. Besoj.
- Po tek njerëzit në përgjithësi?
Jo.
- Adelina kemi parë që nuk ju pëlqen të bëni ndryshime drastike përsa i përket flokëve tuaja...
Nuk ndjehem si Adelinë, ndryshimet drastike në koke dhe mbi kokë më bëjnë të pasigurt. Kam bërë eksperimente të paimagjinueshme, që faleminderit Zotit kanë zgjatur shkurt dhe larg kamerave.
- Adelina njiheni për një trup perfekt. Si arrini që t'i ruani këto linja?
Uou faleminderit !Kam mamin që peshon sa unë, bëj not dhe vallëzim, por edhe nëna natyrë me zemërgjerësi tërë familjen na ka «shëndoshur » vetëm në «ballkonet» e domosdoshme (qesh)
- Mendimi juaj për ndërhyrjet kirurgjikale?
Pas moshës 45 vjeçare, pse jo ?
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi