Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mustafa i gatshëm të kandidojë për kryetar të LDK-se

Shko poshtë

Mustafa i gatshëm të kandidojë për kryetar të LDK-se Empty Mustafa i gatshëm të kandidojë për kryetar të LDK-se

Mesazh nga Agim Gashi Sat Sep 18, 2010 4:04 pm

Mustafa i gatshëm të kandidojë për kryetar të LDK-se
Pret vendimin e Gjykatës Kushtetuese
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, deklaroi të premten se nëse Gjykata Kushtetuese i pamundëson kryetarit aktual të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Fatmir Sejdiu, që të kandidojë për kryetar të kësaj partie, atëherë ai do të kandidojë për këtë post. Ai deklaroi se për të më e rëndësishme është që Lidhja Demokratike e Kosovës të ketë një proces normal zgjedhor dhe demokratik.
Gara për kryetar të LDK-së po bëhet gjithnjë e më e nxehtë për faktin se për këtë post po kandidon edhe ministri aktual i shëndetësisë Bujar Bukoshi i cili njihet
si mik i mirë i Isa Mustafës. Bukoshi tashmë ka shpallur kandidaturën për kryetar të LDK-së në ndër- kohë që edhe ai ka probleme “procedurale” me anëtarësimin në LDK. Zgjedhjet e kësaj vjeshte në LDK janë jetike për këtë parti por edhe për të ardhmen e vendit. LDK-ja pas Kuvendit të fundit pati një rënie të elektoratit dhe pas një dominimi disa vjeçar në skenën politike, u detyrua të zbresë në vendin e dytë si parti parlamentare.
Kandidimi i Isa Mustafës për kryetar të LDK-së e bën garën zgjedhore edhe më interesante përballë Bujar Bukoshit.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi