Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sejdiu na shkatërroi

Shko poshtë

Sejdiu na shkatërroi  Empty Sejdiu na shkatërroi

Mesazh nga Agim Gashi Sun Oct 17, 2010 10:37 pm

Sejdiu na shkatërroi

Sejdiu na shkatërroi  Haracia_portret_thmb

Nga Express më 17 tetor 2010

Astrit Haraqija, anëtar i Kryesisë së LDK’së, thotë se Fatmir Sejdiu, për teke të veta, dëshiron ta shkatërrojë LDK’në dhe institucionet e Kosovës.
Sipas tij, Sejdiu, të shtunën, për 15 minuta i shkatërroi institucionet.
Express: A mund të na përshkruani mbledhjen e Kryesisë së LDK’së, ku u vendos për daljen nga Qeveria?
Haraqija: Mbledhja ka zgjatur vetëm 15 minuta. Z. Sejdiu na ka pyetur se kush është kundër koalicionit me PDK’në? Shumica kanë votuar “pro”. Arsyetimi i tij ka qenë votimi për Strategjinë e Privatizimit të PTK’së, megjithëse ata vetë e kanë votuar në parim kur strategjia shkoi në Qeveri. Kështu shkoi kjo punë. Unë ju thashë edhe aty – kallne krejt, bëni çka të doni.

Express: Vendimi i Sejdiut është i ndërlidhur më Kuvendin Zgjedhor të LDK’së. A besoni ju se ai ia ka frikën humbjes në këto zgjedhje?
Haraqija: Tjetër gjë nuk ka kuptim. Pikërisht është kjo. Z. Sejdiu dëshiron të jetë vetëm dhe askush mos t’ia rrezikojë pozitën që ka aktualisht.

Express: Çka do të thotë për LDK’në nëse garon në zgjedhjet nacionale me strukturën aktuale të udhëheqësisë?
Haraqija: Më këtë strukturë garantohet vetëm humbja. Mua më vjen keq për gjithë aktivistët e LDK’së që kanë kontribuar për 21 vjet, tash vijmë në një pozitë që kjo parti po shkatërrohet për teke të Fatmir Sejdiut. Ky është tmerri i LDK’së. Koalicionin me Hashim Thaçin nuk e kam bërë unë, por e ka bërë Fatmir Sejdiu. E tash që Gjykata Kushtetuese konstatoi se ai ka bërë shkelje, tash dëshiron t’ia fusë flakën gjithçkaje. Ai për 15 minuta i shkatërroi gjitha institucionet që i kemi ndërtuar me mund dhe me gjak për shumë vite.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi