Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VIKTORIA XHAKO(ZHORZH SAND):FALENDERIM!

Shko poshtë

VIKTORIA XHAKO(ZHORZH SAND):FALENDERIM! Empty VIKTORIA XHAKO(ZHORZH SAND):FALENDERIM!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Oct 27, 2010 2:48 am

VIKTORIA XHAKO(ZHORZH SAND):FALENDERIM! 49295_100000525636701_9767_n

VIKTORIA XHAKO(ZHORZH SAND):FALENDERIM!

Të shkruash është kënaqësi, po edhe lodhje. Çfarë nxjerr nga dora, e gjykon lexuesi. Ndien kënaqësi shumë të madhe, kur lexuesi e kalon nëpër duar materialin dhe le shënimin e tij.
Kam shkruar një cikël me katër tregime: "NISHANI", "NESER", "DEANA", ..."ME SYTE E MI". Jam lodhur, nuk mund ta mohoj, për shumë motive. Ua postova tregimet njërin pas tjetrit, miqve. Prita, po fare shkurt. Miqtë e mi, të nderuar dhe të dashur, i lexuan tregimet dhe më lanë shënimet e tyre të mrekullueshme. Më vunë përpara një situate detyrimi moral, nderimi dhe respekti të pakufishëm. Unë sot dua të falenderoj nga thellësia e zemrës sime të gjithë miqtë që shpenzuan mjaft nga koha e tyre për të lexuar tregime të gjata, lanë pas dore detyrimet e tyre familjare dhe krijuese, duke më respektuar në shkallën më të lartë për të komentuar këto tregime!

FALEMNDERIT nga zemra, miqtë e mi: SHPRESA BESA, SHQIPE FRASHERI, TONIN NIKOLLI, MIHALLAQ QILLERI, KUJTIM STOJKU, ANILA KRUTI,LEDIANA KAPAJ, NIK MERKURI, MARGARIT DONE, FLUTUR ZAVALINA, KLAJDI SEJDIRAJ, AGIM GASHI, SKENDER BRAKA, NDOKAJ KASTRIOT, BRILIANA SHAOVA, ERMIRA GUZA, ALBINA IDRIZI, SEVEME FETIQI, BESNIK CECI, KAMAN MYFTARAJ, TEUTA SMANI, RAMIZE SHERIFI, GENTJANA FEJZO AVDIAJ, ILIRIA ARBERIA, AZIZ RAMADANI, MAJLINDA RAMA, MIRELA HASA, DRIT SYRI, VULLNET MATO, ADEM BERISHA, ANA HOXHA, KATINA VASILIADHI, BESIRE CENA, LILIANA TEMO DALLAKU, MIMOZA REXHVELAJ.

Gjithashtu, brenda këtij falenderimi janë edhe të gjithë miqtë, që i lexuan tregimet dhe shënuan pëlqimin e tyre :

MEJREME GJOCAJ, EVAH HALITI, IBRAHIM IBISHI, ALBANA BREGU, MERITA SMAJA, SYLE DOBROSHI, ANISA BEJKO, SINDI ZONJA, VALDETE BERISHA, LUIZA NELA, ELJANDA ARIFI BREGU, MIRADIE ZYMBERI AVDULLAHI, KATJA ABASI, MAJLINDA SINANI LULAJ, VALON RASHICA, GARA VALENTINA, PETRIT SULAJ, ZEF NDREKA, DAUT BLAKAJ, FARA PALLQA, BUJAR RAMA, PAST TIME, BARDHZASH MALI, PAL GURI, VJOLLCA GABAJ, TEUTA GJATA, HEKTOR KOCIU, RAMADAN PALLQA, SHEJMOND PACARADA, LILIANA KOCIU FRASHERI, FARA FARAONI, NASIBE CAVDARBASHA

Të nderuar miq! Ju uroj lumturi në jetën familjare dhe suksese pa fund në rrugën e bukur të krijimtarisë!
Me ndjenjën e respektit më të thellë

VIKTORIA XHAKO
(ZHORZH SAND)
E martë 26 tetor 2010 ora 15:00
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye