Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shtypi slloven: Politikanët kosovarë nga opinga në kolltuqe

Shko poshtë

Shtypi slloven: Politikanët kosovarë nga opinga në kolltuqe Empty Shtypi slloven: Politikanët kosovarë nga opinga në kolltuqe

Mesazh nga Agim Gashi Thu Oct 28, 2010 3:29 pm

Shtypi slloven: Politikanët kosovarë nga opinga në kolltuqe

Shtypi slloven: Politikanët kosovarë nga opinga në kolltuqe Mladina28

Lubjanë- Shtypi slloven, duke komentuar problemet me të cilat përballet shteti më i ri i në botë, Kosova, shkruan se shumica e politikanëve kosovarë u hodh nga opingat dhe balta e fshatit në kolltuqe dhe në mercedese. Problemi më i madh i Kosovës qëndron në faktin se në pushtet ka mbetur garnitura politike, e cila nuk është ngopur me lakmitë deri në fund, pohon e përdishtmja "Delo" e Lubjanës. "Shumica e politikanëve kosovarë thjesht është hedhur nga opingat dhe balta e fshatit në kolltuqe e mercedesa", konstaton gazeta, duke vënë në dukje se në Kosovë pas shpalljes së pavarësisë ka mbisunduar egërsisht akumulimi fillestar i kapitalit, ndërsa garnitura politike në pushtet u pasurua për llogari të meritave të veta të luftës. "Pikërisht nga kjo arsye pushteti në Kosovë përballet me kritika të ashpra se po ia zë frymën demokracisë parlamentare, se kontrollon mediet dhe po shkatërron klasën e mesme", nënvizon "Delo". Ndonëse Kosova ndodhet në krye të listës për nga investimet ndërkombëtare për kokë banori, pjesa më e madhe e qytetarëve jetojnë në mjerim të skajshëm.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi