Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PËRSHËNDETJE, URIME dhe SUKSESE në JETËN TUAJ të LAVDISHME

Shko poshtë

PËRSHËNDETJE, URIME dhe SUKSESE në JETËN TUAJ të LAVDISHME Empty PËRSHËNDETJE, URIME dhe SUKSESE në JETËN TUAJ të LAVDISHME

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jan 29, 2011 3:59 am

PËRSHËNDETJE, URIME dhe SUKSESE në JETËN TUAJ të LAVDISHME U1_IsmailKadare

PËRSHËNDETJE, URIME dhe SUKSESE në JETËN TUAJ
të LAVDISHME

INTELEKTUALIT,
SHKRIMTARIT, ATDHETARIT dhe AUTORITETIT të SHQUAR
NDËRKOMBËTAR!

Z. ISMAIL KADARE!

Akademia Shqiptaro-Amerikane e Shkencave dhe kryesia e saj me qendër në New York, me respekt dhe konsideratë të veçantë përshëndesin, urojnë dhe përgëzojnë shkrimtarin tonë të nderuar dhe të respektuar, Ismail KADAREN, me rastin e përvjetorit të 75 të të ditëlindjes së tij dhe i shprehin vlerësimet dhe aspiratat më të sinqerta për meritat,arritjet dhe veprimtaritë e tij shumë të suksesshme dhe mjaft frutdhënse, në interes të popullit, Kombit dhe të njerëzimit Akademia e jonë kujton me respekt përvjetorin e 70 të datëlindjes tuaj Z.KADARE, të organizuar nga Akademia më 28 / 01 / 2006, në Manhattan, të quajtur "Viti i Ismail Kadares", për t'iu nderuar
me meritë nga Akademia Mbretërore e Suedisë me çmimin Nobël. Por ne mbetemi gjithnjë me shpresë dhe në të drejtën e së vërtetës, se
krahas çmimeve të shumta dhe me mjaft vlera ndërkombëtare, që ka marrë kohët e fundit, Akademiku Ismail Kadare, do të vlerësohet, do të shpërblehet e nderohet edhe me Çmimin Nobël, siç e meriton.
Kontributi i tij kombëtar dhe ndërkombëtar në lëmin e letërsisë është mjaft i konsiderueshëm, shumë i vlerësuar dhe tepër i çmuar, gjë që dëshmohet nga nevoja dhe përkthimi i veprave të tij në mbi 40 gjuhë të botës, duke u bërë ndër shkrimtarët më të pëlqyer dhe më të lexuar në rruzullin tokësor.
Nder, lavdi, suksese dhe jetë të gjatë shkrimtarit tonë të talentuar dhe atdhetar.

NGA KRYESIA e AKADEMISË

SEKRETARI SHKENCOR KRYETARI
(Dr. NAMIK M. SHEHU ) D. V.

(Prof. Dr.
SKËNDER KODRA )D. V.

PËRSHËNDETJE, URIME dhe SUKSESE në JETËN TUAJ të LAVDISHME Moz-screenshot-17
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008