Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LDK e ka lënë “derën e hapur”, LDD e Lista Ibrahim Rugova presin ftesa!

Shko poshtë

LDK e ka lënë “derën e hapur”, LDD e Lista Ibrahim Rugova presin ftesa! Empty LDK e ka lënë “derën e hapur”, LDD e Lista Ibrahim Rugova presin ftesa!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Feb 04, 2011 8:17 pm

LDK e ka lënë “derën e hapur”, LDD e Lista Ibrahim Rugova presin ftesa!

LDK e ka lënë “derën e hapur”, LDD e Lista Ibrahim Rugova presin ftesa! Ldk%205

Lirie Hajdari – Bota sot
Përderisa LDK-ja e ka lënë “derën e hapur”, LDD-ja dhe Lista Dr. Ibrahim Rugova thonë se nuk kanë marrë kurrfarë ftese nga lideri Isa Mustafa për rikthim në “shtëpinë e madhe”

U bënë bashkë vetëm në përvjetorin e liderit shpirtëror, Dr.Ibrahim Rugova. Me ftesa e pa ftesa, prej LDK-së e prej Zyrës së kryeministrit Hashim Thaçi, tre liderët e “fraksioneve” të LDK-së, Isa Mustafa, Nexhat Daci e Ukë Rugova u gjendën në të njëjtën akademi, u përshëndetën dorë për dore e madje edhe u ulën pranë njëri-tjetrit. Isa Mustafa e Ukë Rugova folën me krenari për dr.Ibrahim Rugovën. Përmendën porosinë e njohur të presidentit Rugova, për unitet drejt qëllimit final për shtetin e Kosovës. Nexhat Daci duartrokiti edhe për Isën edhe për Ukën.
Kjo ndodhi më 21 janar në përvjetorin e shkuarjes në amshim të presidentit historik të Kosovës, dr.Ibrahim Rugovës. Më pas të gjithë u kthyen në “shtëpitë e tyre”. Asnjëra palë nuk bëri asnjë hap më tutje për bashkim në një “shtëpi të madhe”. Kështu edhe LDK, edhe LDD edhe Lista dr.Ibrahim Rugova po vazhdojnë avazin e tyre me “inate të vjetra!”
(Më gjerësisht mund të lexoni në numrin e së Shtunës në gazetën “Bota sot”)
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi