Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rastësia e Bashës, u martua në 8 maj në sallën e Bashkisë

Shko poshtë

Rastësia e Bashës, u martua në 8 maj në sallën e Bashkisë Empty Rastësia e Bashës, u martua në 8 maj në sallën e Bashkisë

Mesazh nga Agim Gashi Sun May 08, 2011 8:43 pm

Rastësia e Bashës, u martua në 8 maj në sallën e Bashkisë

Rastësia e Bashës, u martua në 8 maj në sallën e Bashkisë 9dasma-lulzim-basha
Lulzim dhe Aurela Basha, në ditën e celebrimit në Bashkinë e Tiranës, më 8 maj 2004

Dita më e lumtur e jetës së Lulzim Bashës dhe Aurelës ka kaluar nga Bashkia e Tiranës.

Foto e martesës që çiftit kandidat për kreyqytetarë, është bërë në sallën ku kreybashkiaku Edi Rama për 11 vite me radhë ka dalë të japë konferencat e tij për shtyp. Rastësi interesante.

Por nuk mjafton me kaq. Rastësia tjetër është që fotoja është shkrepur më datë 8 maj. Një ditë si kjo e sotmja, por 7 vite më parë, në vitin 2004, kur Basha e bindi Aurelën që të bëhej bashkëshortja e tij. Sot, ajo sallë e Bashkisë ndoshta shihet me shijen e 7 viteve më parë, por e sigurt është që Basha këtë radhë nuk kërkon dorën e Aurelës, por çelësat e sallës. Sido ndodhtë, sot, më datë 8, familja Basha është e sigurt që do të festojë dhe normalisht bashkëshorti duhet të blejë edhe dhuratën e përvjetorit.

Në fakt, 8 maji i 2004 ishte e shtunë, por kjo pak rëndësi duhet të ketë.

Rastësia e Bashës, u martua në 8 maj në sallën e Bashkisë Basha-heshtja-zgjedhore-1

Fotot e tjera tregojnë familjen e madhe sot. Dje Lulzimi me Aurelën ja dedikuan ditën e heshtjes zgjedhore vajzës së vogël.

Rastësia e Bashës, u martua në 8 maj në sallën e Bashkisë Basha-heshtja-zgjedhore

Fotografët i kapën ata tek po bënin shëtitje paradite në kodrat e liqenit, me Dafinën përdore. Në foto duket qartë se familja pret të zgjerohet sërish.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi