Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KQZ, Ristani: Shpallja e fituesit për bashkinë e Tiranës kërkon ende kohë

Shko poshtë

KQZ, Ristani: Shpallja e fituesit për bashkinë e Tiranës kërkon ende kohë Empty KQZ, Ristani: Shpallja e fituesit për bashkinë e Tiranës kërkon ende kohë

Mesazh nga Agim Gashi Mon May 16, 2011 5:36 pm

KQZ, Ristani: Shpallja e fituesit për bashkinë e Tiranës kërkon ende kohë

KQZ, Ristani: Shpallja e fituesit për bashkinë e Tiranës kërkon ende kohë 17ristaniii

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Arben Ristani, theksoi sot se nuk mund të shqyrtohet brenda ditës së sotme projekt-akti për tabelat përmbledhëse pasi aktualisht po merr informacione të reja për aktin. “Unë duhet të merrem me aktin se kam informacione të reja për aktin”- tha ai. Por, Deshira Subashi theksoi se projektakti për tabelat përmbledhëse duhet tëb ishte shqyrtuar që para procesit zgjedhor ndërsa kërcënoi se me të tilla justifikime mund të përdorë dhe pjesa tjetër e KQZ ku bën pjesë dhe ajo për të vonuar pafundësisht këtë proces zgjedhor. “Projekt-akti është paraqitur nga ju, ndërkohë që një tjetër mund të thotë që kam akoma punë për të punuar dhe studiuar. Ju e keni studiuar i pari nga të gjithë të tjerët dhe projekt-akti duhet t’i nënshtrohet studimit”- tha ajo.

Nga ana e tij, kreu i KQZ, Ristani, ka deklaruar se duhet kohë e mjaftueshme për të mbledhur të gjitha informacionet e duhura përsa i takon miratimit të projekt-aktit për tabelat përmbyllëse dhe më pas shpalljen e fituesit të bashkisë së Tiranës.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi