Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ftese per pjesmarrje

Shko poshtë

ftese per pjesmarrje Empty ftese per pjesmarrje

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jun 18, 2011 7:16 pm

ftese per pjesmarrje Bishz_vais_uias

www.bishz.ch

ftese per pjesmarrje Abaz_fejzullahi
Solothurn, 2011-05-26
F t e s ë
për pjesëmarrje me referat apo kumtesë në Tryezën e organizuar nga BISHZ-së, më 26.06.2011, në Solothurn- Zvicër

Bashkimi i Intelektualëve Shqiptarë në Zvicër, në bashkëpunim me anëtarët e saj dhe bashkëpunëtorët e jashtëm nga mërgata dhe trojet etnike, ka zhvilluar aktivitete në shumë drejtime.

Në shenjë nderimi të dy datave të rëndësishme kombëtare: 133-vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, dhe 12-vjetorit të ndihmës të NATO-së, dhe në veçanti të SHBA-së, BISHZ organizon Tryezën më 26.06.2011, në Solothurn-Zvicër me trajtimin e këtyre temave:

· Mërgata, pozita dhe organizimi i saj

· Gjendja e Mësimit Plotësues të Shkollës Shqipe në Zvicër

· Fushatat zgjedhore shqiptare

Ftohen të interesuarit të marrin pjesë në Tryezën e organizuar, me punimet e tyre sipas temave të caktuara- nga BISHZ-ja

Pjesëmarrja e potencialit intelektual (në drejtime të ndryshme profesionale) nga mërgata shqiptare dhe nga trojet etnike, me punimet dhe përvojën e tyre do të kenë rëndësi të veçantë në trajtimin e temave në fjalë.

Tryeza do të mbahet , më 26 .06.2011, prej orës 14.00 deri në 18.00

Adresa:
Berntorstrasse 10
4500 Solothurn-CH

Për më shumë të dhëna kontaktoni: Abas Fejzullahi (++41) 078 718 76 45)

Pjesëmarrja dhe paraqitja e referatit - kumtesës

1. Lajmërimi i pjesëmarrjes dhe paraqitja e emrit të referatit - kumtesës deri më 20.06.2011,

2. Dërgimi i referatit - kumtesës deri më 21.06.2011, referatet e ardhura pas

kësaj date s` përfshihen në program,

3. Paraqitja e të interesuarve vetëm për pjesëmarrje, për sigurimin e vendeve duhet bërë deri më 23.06 2011.

Luteni që informatat lidhur me pikat 1-2 dhe 3 t'i dërgoni përmes adresës-postës elektronike në vijim:i:

E-Mail: afejzullahi@yahoo.com , abas_fejzullahi@hotmail.com abas.fejzullahi@bishz.ch
tel. 078 718 76 45
Me respekt : Abas Fejzullahi, , kryetar
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: