Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bllaca nuk ndihet i sigurt, kërkon më shumë policë

Shko poshtë

Bllaca nuk ndihet i sigurt, kërkon më shumë policë Empty Bllaca nuk ndihet i sigurt, kërkon më shumë policë

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jul 18, 2011 2:59 pm

Bllaca nuk ndihet i sigurt, kërkon më shumë policë

Bllaca nuk ndihet i sigurt, kërkon më shumë policë 18nazim-bllaca-x.

Paralajmërimi se po përfundojnë hetimet për rastet që i ka denoncuar vetë, ka bërë që Nazim Bllaca, i prezantuar si ish pjesëtar i SHIK-ut, të kërkojë më shumë policë për ta ruajtur atë dhe familjen e tij në Ribar të madh të komunës së Lipjanit.
Tetë policë, që përkujdesen vazhdimisht për të dhe familjen e tij, Bllaca thotë se nuk i mjaftojnë në rast se ngrihet aktakuzë për të gjithë ata njerëz që ai i ka paraqitur në një denoncim publik në nëntor të vitit 2009, shkruajnë mediet.
"Fillimisht kanë qenë dhjetë policë, mirëpo pasi që më ka skaduar masa e arrestit shtëpiak, vazhdimisht janë vetëm tetë dhe unë kam kërkuar nga prokurori që të kem më shumë siguri ngase janë shumë njerëz që kam përmendur në dëshminë time", thotë Bllaca.
Lidhur me kërkesën e tij, ai ka marrë përgjigje nga prokurori i rastit, Maurizo Salustro i cili e ka njoftuar se varësisht nga rrjedha e hetimit do të vendoset edhe për praninë më të madhe apo jo të policëve në shtëpinë e tij, ku Bllaca jeton me gruan dhe fëmijët.
Të mërkurën, ndërkaq një helikopter është ndalur afër shtëpisë së tij, çka ka shtyrë Bllacën të mendojë se hetimi ndaj tij është në përfundim.
"Një helikopter është ndalur këtu, por mua nuk më kanë njoftuar se do të shtohen masat. Hetuesi i rastit më ka njoftuar para disa ditësh se hetimet do të përfundojnë më 22 korrik ngase Gjykata Supreme nuk i ka dhënë më shumë afat Prokurorisë për të zhvilluar hetime për këtë rast", ka njoftuar Bllaca. Por, zyrtarë ndërkombëtarë të sigurisë në vend me kusht anonimiteti, kanë njoftuar se që nga koha kur Bllaca ka denoncuar rastin në polici, disa herë është bërë shikimi nga lartësia përreth shtëpisë së tij në mënyrë që ambienti ku gjendet ai, të jetë i sigurt.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi