Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Berisha: Festa e Bajramit, nderim udhëheqësve shpirtërorë të kombit

Shko poshtë

Berisha: Festa e Bajramit, nderim udhëheqësve shpirtërorë të kombit Empty Berisha: Festa e Bajramit, nderim udhëheqësve shpirtërorë të kombit

Mesazh nga Agim Gashi Tue Aug 30, 2011 8:53 pm

Berisha: Festa e Bajramit, nderim udhëheqësve shpirtërorë të kombit

Berisha: Festa e Bajramit, nderim udhëheqësve shpirtërorë të kombit Ll-berfoto1
Kryeministri Berisha, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, zonja Liri Berisha viziton selinë e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, me rastin e festës së Fiter Bajramit.

Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, Liri Berisha vizitoi sot në mesditë, selinë e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, me rastin e festës së Fitër Bajramit.

Kryeministri Berisha u prit nga Kryetari i këtij Komuniteti, Haxhi Selim Muça dhe shumë besimtarë të tjerë, të cilëve iu uroi këtë Ditë, duke shprehur vlerësimin për të gjithë ata që agjëruan, si dëshmi e gatishmërisë së tyre, për sakrificën në emër të Zotit dhe të shndërrimit të saj, në një mirësi për veten, familjen, shoqërinë shqiptare.

Më pas, kryeministri i përcolli mesazhin e urimit të gjithë besimtarëve myslimanë, por edhe të gjithë besimtarëve të besimeve të tjera, duke u shprehur: “Një urim shumë të përzemërt të gjithë atyre që në përkushtim të madh ndaj Zotit agjëruan Muajin e Madhërueshëm të Ramazanit, si dëshmi e gatishmërisë së tyre, për sakrificën në emër të Zotit, të shndërrimit të saj, në një mirësi për veten, familjen, shoqërinë shqiptare. Urimi është natyrisht për të gjithë besimtarët myslimanë, si dhe besimtarët e të gjitha besimeve, të cilët kanë tek i Gjithëfuqishmi, tek Zoti, gurrën e pashtershme të forcës, të energjisë, të frymëzimit.

Dua të shpreh edhe njëherë nderimin tim më të thellë, për të gjithë udhëheqësit shpirtërorë të kombit shqiptar, udhëheqësit e të gjitha besimeve për kontributin e tyre të jashtëzakonshëm në ndërtimin e infrastrukturës shpirtërore, ndërtimin e besimeve fetare, nisur nga kushtet dhe rrethanat më të vështira, më të paprecedentë. Në një hark kohor të shkurtër ata ia dolën të ngrenë vlerat hyjnore, të ngrenë dhe të rindërtojnë besimet e mëdha të shqiptarëve, në harmoni të plotë njëri me tjetrin, në tolerancë të shkëlqyer, në bashkëpunim, çka përbën kjo dhe virtytin më të madh të shpirtit të këtij kombi dhe të këtyre qytetarëve”.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi