Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Leonora Buçinca:Një përvojë nga biri im Erosi

Shko poshtë

Leonora Buçinca:Një përvojë nga biri im Erosi Empty Leonora Buçinca:Një përvojë nga biri im Erosi

Mesazh nga Agim Gashi Fri Nov 11, 2011 2:16 am

Leonora Buçinca:Një përvojë nga biri im Erosi 299824_290222617676930_100000675821842_958181_198715344_nLeonora Buçinca:Një përvojë nga biri im Erosi 48961_100000675821842_4383977_n

Leonora Buçinca:Një përvojë nga biri im Erosi

Edhe ate mbremje si zakonishte isha duke shkruar, disa hapa te lehte vinin drejte meje. Ishte Eros ,(djali im ), . Mama me tha ; çfare shkruan sonte; NDONJE PERSHTYPJE TE VEQANTE NGA INTERVISTA QE BERE PER EMIGRANTET SHQIPTARE , SOT PASDITE. ? Ndoshta shkruan diqka qe as ti se din se per çfare shkruan saktesisht ? Per motren time qe iku atje ku iku edhe babai yt , atje ku ka veq engjuj? Apo ndoshta edhe sonte i ke ftuar perrethe kesaj flete te bardhe flamurtaret e tu .? Eh, mama me tha; Ti shkruan shume per luften, per ata shoke qe kishe. Thua qe ata e sollen lirine? Atehere si eshte e mundur qe ty kjo liri te sjelle aq shume vuajtje. E largova fleten dhe lapsin nga duart , dhe fillova te flase me te,.... Pas pak me tha; vazhdo mami aty ku mbete, mua me erdhi deshira per te vizatuar dhe iku ne dhomen e tij duke me uruar nje nate te mire. Te nesermen me tha ; shkrimit tend dua t'ja bashkangjitesh edhe vizatimin tim , te kam ndegjuar shpesh duke thene; qe ka njerez qe nuk dijne te lexojne, por ata sy kan dhe mund ta lexojne permes vizatimit ate qe ti flete....Per pak çaste ngela e shtangur, dhe ne vete mendova; ka plotesishte te drejte Eros. Disave vertete duhet vetem me ua vizatu, se perndryshe......!!!! Doja mendimin e miqeve artiste rrethe ketij vizatimi. Eros eshte nje djalosh i moshes 7 vjeçare.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi