Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare

Shko poshtë

Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare Empty Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare

Mesazh nga Agim Gashi Mon Nov 14, 2011 12:33 amApel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare


Mjekët gjermanë garantojnë shërimin tim.Më ndihmoni të rikthehem përsëri në këmbë!


Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare Foto+mersije
Quhem Mersije Ilijazi,e lindur më 8 janar 1991,në fshtin Brodec ,kurse tani me banim të përhershëm në Rr.A.Jovanovski- Zhurçin nr 7,në Çarshinë e Epërme të Tetovës.

Edhe unë kame ecur normalisht dhe kam shijuar fëmijërinë time deri në moshën 6 vjeçare,kur papritmas,si pasojë e një temperature të lartë më paralizohet këmba dhe pata edhe pasoja të tjera! Familja ka bërë përpjekje të më rikthej në normalitet.Jam operuar një herë në Tetovë dhe dy herë në Shkup,por pa sukses.Në shtator të këtij viti(2011) pata fatin të shkoj në Hamburg të Gjermanisë për vizitë te familjarë të mi dhe nëpërmjet mjekut të tyre amë ramë në kontakt me Schön Klinik (www.schoen-klinik.de)
Pas kontrollit mjekësor dhe analizave rezultoi se mjekët e kësaj klinike janë në gjendje dhe garantojnë shërimin tim.Në fillim të procedurës së shërimit duhet të deponojmë 3100 euro,kurse më tej çmimi i krejt tretmanit tim mjekësor në ketë klinikë mund të shkoj deri në 17 mijë euro.
Shpresoj në ndihmën Tuaj.Unë jam në Hamburg dhe në pritje të mrkullisë,të rikthehem në vendlindje përsëri në këmbë!
Xhirollogaria është hapur në emër të babait tim:


Pro Credit Bank
Name of the Beneficiary:_Rustem Ilijazi
Beneficiary address : Ul. A.Jovanovski – Zhurchin Br.7 Tetovo Macedonia
IBAN: /MK07 (account no in PCB )
380200062906346 USD
380200062905182 MKD
380200062903242 EUR
380200062902466 CHF
380200062901690 AUD
380200062904503 GBP
Bank of beneficiary : ProCredit Bank, Macedonia
SWIFT :PRBUMK22XXX


Kurse nr për kontakt është [color:1169=#49535A !important] [color:1169=#49535A !important][b][color:1169=#49535A !important][b] [color:1169=#49535A !important][color:1169=#49535A !important][b]
[color:1169=#49535A !important][color:1169=#49535A !important]+[color:1169=#49535A !important][b] 389 70 519 601
[/b] [/b][/b]


P.S.
Këtë apel për ndihmë e shoqërojnë edhe dokumentat e Klinikës,në gjermanisht dhe të përkthyera edhe në shqip dhe maqedonisht


Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare 01
Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare 02


Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare 03
Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare 04
Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare 05
Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare 06
Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare 07
Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare 08


Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare 09
Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare 10


[/b]


SCHÖN
KLINIK
Hamburg Eilbek

Klinika Shën (Schön Klinik)
Hamburg Eilbeg
Dehnhaide 120
22081 Hamburg

KlinikHamburg@schoen-kliniken.de
www.schoen-klinik.de
E certifikuar sipas DIN EN ISO 9001


Schön Klinik Hamburg Eilbek – Dehnhaide 120 – 22081 Hamburg


me E-mail deri te:
rabil@hotmail.com
Shumë i nderuar zotëri Rabil,
Me këtë ua dërgojmë shpenzimet e kalkuluara për mjekimin e planifikuar stacionar për pacienten Mersije Ilijazi në Klinikën Shën Hamburg-Eilbek


DRG:
I20D – intervenime në këmbë (pjesa prej kyçit e poshtë) pa intervenime komplekse
Kohëzgjatja e parashikuar:
6 ditë
Çmimi:
3100,00 euro

Dëshirojmë t’ua tërheqim vërejtjen se shpenzimet e mjekimit (tretmanin) në varësi nga rrjedha e sëmundjes dukshëm mund të ndryshojnë. Përzgjedhja e kryemjekut për mjekë të veçantë (individual) nuk mund të kufizohet. Para pranimit duhet të bëni një pagesë paraprake (paradhënie, kapar/avans) në lartësi prej 3100,00 euro.


Ju lutemi që shumën përkatëse ta dërgoni (paguani) në numrin vijues të kontos, duke i cekur të dhënat e pacientit (pacientes) (emri, mbiemri) dhe fjalësinjalin (shënimin): Paradhënie stacionar:


Deutsche Bank, BLZ : 700 700 10, Konto-Nr.: 8 38 43 31


Gjatë pagesë jashtë shtetit, Ju lutemi të përdorni IBAN dhe BIC.


Për ndonjë pyetje, me gjithë qejf Ju qëndroj në dispozicion.


Me nderime


Reinhard Gregersen
Drejtoria për përllogaritje për pacientët
Schön Klinik Hamburg Eilbek
Dehnhaide 120
22081 Hamburg
KlinikHamburg@schoen-kliniken.de
www.schoen-klinik.de
SCHÖN
KLINIK
Hamburg Eilbek
Klinika Shën (Schön Klinik)
Hamburg Eilbek
Dehnhaide 120
22081 Hamburg
Tel Faks + 49 40 2092 – 3015
KlinikHamburg@schoen-kliniken.de
www.schoen-klinik.de
E certifikuar sipas DIN EN ISO 9001
Schön Klinik Hamburg Eilbek – Dehnhaide 120 – 22081 Hamburg


Zonja
Mersije Iljazi
...
91220 Brodec / Tetovë
Maqedoni
Orthozentrum Hamburg
(Qendra Ortopedike Hamburg)
Klinika për Ortopedi të përgjithshme
Prof. Dr. med. Ekkehard Hille
ehille@schoen-kliniken.de
Sekretariati:
Tel

Faks + 49 40 2092-1331
Klinikë 24-orëshe për rastet urgjente
Tel.


Raport mjekësor (ambulance)
Prezantim 06.10.2011


ILIJAZI, Mersije, e lindur më 08.01.1991
.... 91220 Brodec / Tetovë
Hamburg,
6 tetor 2011

Shumë e nderuara zonja kolege, shumë i nderuar zotëri koleg,


Në vazhdim Ju informojmë për pacienten tonë të lartpërmendur dhe të përbashkët, e cila është paraqitur në ambulancën tonë:
Diagnoza:
Deformim i rëndë i këmbës së përparme (pjesa prej kyçit e poshtë) me Hallux valgus/Hallux interphalangeus si dhe Flexion contracture me (Sub-) Luxationtë rendit 3-5 MTP majtas


Terapia:
B, U, Rö (rëntgen)


Anamneza:

Që nga fëmijëria ekziston një e metë (malposition, pozicion jo i drejtë/i gabueshëm) majtas e këmbës (pjesa prej kyçit e poshtë). Gjendja pas 2 operacioneve paraprake në moshën e fëmijërisë. Me kalimin e kohës e meta (pozicioni jo i drejtë) është shtuar sidomos te gishtat e këmbës me shtypje gjatë prekjes si dhe me probleme për gjetjen/sigurimin e këpucëve.


Përfundimet e analizave mjekësore:

Valgus fleksibël i pjesës së prapme të këmbës me komponente të abduksionit (abductio) të pjesës së përparme të këmbës, HV e theksuar si dhe pozicion Hallux interphalangeus me dhembje të theksuar artrogjene (arthrogen) në GGG-jo krejtësisht të redresuara. Gishti i 2-të i këmbës me pozicion jo të drejtë ekstensional (Extensions) të lehtë dhe fleksibël. Gishti i 3-të i këmbës gjithashtu me pozicion jo të drejtë fleksional (Flexion, lakim) të theksuar dhe kontraktor (contract, i shkurtuar), kështu që në pozitën e qëndrimit në këmbë rezulton një rëndim në Endphalanx dorsal, Gishti i 4-të i këmbës me deformitet të llojit të ngjashëm, por diç më diskret, DMS intakt orientues.
Rö (rëntgen) i këmbës në pozicion qëndrimi në këmbë në 2E: HV/Hallux interphalangues, pozicion jo i drejtë fleskional (i lakuar) i gishtave 3-5 të këmbës me (Sub-) Luxation MTP kyçit.
Propozim për tretman/mjekim:

Përfundimet e analizave mjekësore dhe mundësitë operative janë diskutuar. Ne propozojmë:
1. GGG-Arthrodese korrigjuese + Akin 1. rreze
2. PIP-Resection arthrodesis 3+5 eventualisht me shkurtim-Osteotemie sipas Weil (leptospiral jaundice),
eventualisht reseksion i kokëzës MT.
3. PIP Arthrodese 4
Procedura si dhe mjekimi plotësues janë diskutuar. Pasi që pacientja paguan vetë, në vazhdim do të nxjerret (jepet) një parallogaritje e shpenzimeve.


Për pyetje plotësuese, me gjithë qejf Ju qëndrojmë në dispozicion.


Me nderime


(nënshkrimi)
(nënshkrimi)
Prof. Dr. med. E. Hille
Kryemjek
Dr. F. Westphal
Mjeks specialist për ortopedi dhe kirurgji urgjente (fatkeqësi etj.)


FAQE 02/02
SCHÖN KLINIK HAMBURG EILBEK


Ilijazi Mersije * 08.01.1991, W
Rasti Nr.: 131752008

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi