Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vetëvendosje: Qeveria e përfundon vitin 2011 me popullsin më të varfër në Evropë

Shko poshtë

Vetëvendosje: Qeveria e përfundon vitin 2011 me popullsin më të varfër në Evropë Empty Vetëvendosje: Qeveria e përfundon vitin 2011 me popullsin më të varfër në Evropë

Mesazh nga Agim Gashi Fri Dec 30, 2011 12:29 am

Vetëvendosje: Qeveria e përfundon vitin 2011 me popullsin më të varfër në Evropë

Vetëvendosje: Qeveria e përfundon vitin 2011 me popullsin më të varfër në Evropë Konferenca-sot

Lëvizja ‘Vetëvendosje’ konsideron se Qeveria nuk ka bërë asgjë për zhvillimin ekonomik, ndërsa ka bërë shumë për zhvillimin e korrupsionit. Kjo lëvizje ka dal me një pretendim për një aferë korruptive.
Nënkryetari i ‘Vetëvendosjes’, Shpend Ahmeti, ka thënë se nëpër pjesët ku do të kalon autostrada e devijuar, njerëz të afërt me Qeverinë kanë blerë tokë me çmim më të ulët për 100 herë, se sa paguhet tani për shpronësim.

“Shumë njerëz përfshirë këtu njerëz të afërt me qeverinë, kanë blerë tokë me cmim prej 9 euro për ari. Ndërsa tash me process të shpronësimit sivjet në komunën e Malishevës, toka do të blihet me 900 euro ari. Po t’i investon 10 mijë euro në këtë biznes, do t’i fitosh 1 milionë euro. Dhe kjo ndoshta është edhe afera më e madhe korruptive që pritet të ndodhë në vitin 2012”, tha Ahmeti.

Qeveria e vendit për këto arsye, sipas ‘Vetëvendosjes’ e përfundon vitin 2011 me një popullsi më të varfër në Evropë, me papunësi më të madhe, me huqje të buxhetit për mbi 450 milionë euro, për shkak të mos-inkasimit të mjeteve të parapara nga Fondi Monetar Ndërkombëtar, nga Komisioni Europian, Banka Botërore e privatizimi i PTK-së.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi