Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vritet në sallën e gjyqit prokurori gjerman

Shko poshtë

Vritet në sallën e gjyqit prokurori gjerman Empty Vritet në sallën e gjyqit prokurori gjerman

Mesazh nga Agim Gashi Thu Jan 12, 2012 1:11 pm

Vritet në sallën e gjyqit prokurori gjerman

Vritet në sallën e gjyqit prokurori gjerman Staatsanwalt-erschossen
I pandehuri e qëlloi tre herë viktimën
Vritet në sallën e gjyqit prokurori gjerman Staatsanwalt-erschossen-0Viktima: Prokurori Tilman Turck

Një prokuror gjerman është vrarë në një gjykatë Bavareze të qytetit Dachau rrethina e Mynihut. Ai u qëllua për vdekje në një sallë gjyqi në shtetin jugor. Një 54 vjeçar i pandehur në një rast abuzimi fondesh, hapi zjarr fillimisht mbi gjyqtarin e më pas mbi prokurorin duke e goditur tri herë në krah, në stomak dhe në shpatulla. Prokurori u dërgua menjëherë në spital, por ndërroi jetë më vonë. I pandehuri u mbajt më pas në paraburgim. Zëra të pakonfirmuar thanë se viktima ishte 31 vjeç dhe ishte i punësuar nga zyra e Prokurorisë së Bavarisë prej një viti.
Zëdhënësi i policisë, Gunter Bek tha se agresori ndodhej në gjykatë pasi nuk kishte paguar sigurimin e punonjësve të tij, prej miliona eurosh.
Beck thotë se nuk e di se me çfarë masash sigurie, i pandehuri arriti të marrë brenda armën.
Gjykatat gjermane kanë forcuar sigurinë vitet e fundit për shkak të disa sulmeve të mëparshme mbi gjyqtarët dhe prokurorët.

http://www.bild.de/news/inland/amtsgericht-dachau/haette-die-bluttat-von-dachau-verhindert-werden-koennen-22030080.bild.html
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi