Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Bota sot”, rritet tirazhi për 25 për qind

Shko poshtë

“Bota sot”, rritet tirazhi për 25 për qind Empty “Bota sot”, rritet tirazhi për 25 për qind

Mesazh nga Agim Gashi Fri Apr 27, 2012 7:31 pm

“Bota sot”, rritet tirazhi për 25 për qind

“Bota sot”, rritet tirazhi për 25 për qind Bs232_1541813756_n
Lexues të dashur duam të ndajmë me ju një lajm, i cili pa dashurinë dhe respektin tuaj për ne nuk do të ekzistonte. Ishte mëngjes i hershëm, dhe para se të fillonim punën si zakonisht do të lexoja email-et e juaja lexues dhe bashkëpunëtorë të nderuar si dhe të gjithë stafit tonë. “Papritmas pash një email, nga njëra prej ndërmarrjeve me të cilën bashkëpunojmë që prej kohësh, ishte nga firma Saarbach GmbH, e cila zotëron rrjetin e shitjes, jo vetëm për gazetën tonë në gjithë Evropën, por thuaja për të gjitha mediat e shtypura evropiane dhe ato jashtë Evropës, por që shiten këtu”.
Nëpërmjet emailit, Pascale Martens, menaxher i produkteve më njoftonte se kërkohet që të rritet tirazhi i gazetës në Zvicër për 25 për qind nga dita e diel, 29 prill. (“Sehr geehrter Herr Mazrekaj, ab Sonntag, 29.04. führen ëir für “BOTA SOT” in der Schëeiz eine Verteilererëeiterung durch. Hierbei ëerden Verkaufsstellen eingeschaltet, die BOTA SOT nicht an allen Tagen im Sortiment geführt haben. Der Bezug steigt um ca. + 25%.”)”, kjo ishte thuaja e pabesueshme, pasi kishte kohë, që rritje të tilla të gazetës sonë dhe të asnjë media tjetër të shtypur në kohën e rënies së mediave për shkak të rritjes së ndikimit të internetit, nuk kishin shënuar ngritje të tilla të përnjëhershme.

“Bota sot”, rritet tirazhi për 25 për qind Rritje

Kjo nuk është një përpjekje, thjeshtë për të tërhequr vëmendjen e lexuesve, por një faktografi e përmbledhur në shifra dhe fakte, në momentet që dëshira e qytetarëve për të ditur më shumë në diasporën shqiptare kalon nëpërmjet gazetës “Bota sot”.
Këto ndjenja të jashtëzakonshme, këto shqetësime, tensione, vibrime ndjesish prej nga më të ndryshmeve, duket se lexuesit shqiptarë zgjodhën t’i ndajnë apo t’i krijojnë me ne, më parë se me këdo tjetër!
Ka pasur edhe shumë momente të tjera rekordesh, para se të arrinim tek ky liderizëm, që lexuesi shqiptarë kishte vendosur t’i ndante me ne, dhe gazeta jonë po rifiton sërish zemrat e lexuesve anembanë botës shqiptare, me proceset shqiptare kudo ndodhemi. Stafi i “Bota sot” ju falënderon edhe njëherë, lexues të nderuar. / BS
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi