Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kujtimi për ty do të mbetet i përjetshëm-Adem Berishës

Shko poshtë

Kujtimi për ty do të mbetet i përjetshëm-Adem Berishës Empty Kujtimi për ty do të mbetet i përjetshëm-Adem Berishës

Mesazh nga Agim Gashi Wed May 16, 2012 9:35 am

Kujtimi për ty do të mbetet i përjetshëm-Adem Berishës 577161_406396619400882_100000916415375_1180773_1468901570_n

Muhamet Hoxhaj:Kujtimi për ty do të mbetet i përjetshëm-Adem Berishës

Rahovec: 27.08.2010 / Böblingen 15.05.2012 ---- Gjatë pushimeve të verës në Kosovë, në Vitin 2010, vizitova edhe Bac Adem Gjurgjevikun Berishën në Rahovec. Nuk i lajmrova se po shkoj, po qëllimin e një surprize të veqant ia arrita kur e takova.

Takova një burr bujar, familjar dhe Poet i veqant. Me Bacën Adem, kaluam disa orë së bashku, ku biseduam rrethë librave të tijë, mbesës Diellzës që shpirti i tijë vuante për të. Po edhe për projektet e tij për botime të reja, ku më lexoi shumë poezi me stil artistik. Ishte i veqant. I ndjeri mi dhuroi dy libra: 1. Lulja e la Lulishten "Vrushkuj Elegjik" dhe 2. Krenaria dhe Pikëllimi "Poezi"

Librat mund ti lexoni në lidhjet më poshtë.

http://www.kosovarimedia.com/index.php/biblioteka/libra-shqip1/106-lulja-la-lulishten-vrushkuj-elegjik-adem-berisha.html

http://www.kosovarimedia.com/index.php/biblioteka/libra-shqip1/121-krenaria-dhe-pikellimi-poezi-adem-berisha.html

Baca Adem, ishte njëri ndër të parët që kontriboi edhe në portalin tonë informativ Kombëtar.

Në një kohë, do të shkruajmë më gjerësisht për kët takim. Shpirti i tijë u preft në paqe.

Ke qenë dhe do të mbetesh i veqant për mua Bacë.

Kujtimi për ty do të mbetet i përjetshëm.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi