Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Flet nëna e dorasit të Vigan Morinës

Shko poshtë

Flet nëna e dorasit të Vigan Morinës Empty Flet nëna e dorasit të Vigan Morinës

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jul 16, 2012 8:14 pm

Flet nëna e dorasit të Vigan Morinës

Flet nëna e dorasit të Vigan Morinës Flet-nenaFlet nëna e dorasit të Vigan Morinës KAUFLEUTEN-GRUPPE-226
(I plotësuar) Nënës së dorasit irakian që la të vdekur shqiptarin 23 vjeçar, Vigan Morinën dhe plagosi rëndë vëllain e tij më të ri, Visarin 20 vjeçar, ende i duket e pabesueshme, që djali i saj Shivan Mohamed, të ketë kryer një krim kaq të rëndë. Samerah (43), e cila banon në Uerikon në Cyrih, thotë se ende nuk mund të kuptoj se çfarë ka ndodhur. Sipas burimeve të policisë djali i saj, Shivan Mohamed (21) është i dyshuari kryesor në vrasjen që ngjau në mëngjesin e hershëm të së dielës, përballë M. Club në Hombrechtikon.
Samerah thotë se për herë të fundit e pa birin e saj Shivan të shtunën rreth orës 19.00. "Ai qe bërë gati për të shkuar në panair", thotë Samerah të Blick.ch. "Ai ishte aq i lumtur dhe dukej aq i bukur. Shivan më tha se ai dëshironte që me një koleg të shkonte në Panairin në Sechseläutenëiese ".
Por, nuk dihet nëse Shivan Mohamed (21) në të vërtetë shkoi në Panair. Kjo është e paqartë.
Por, një gjë tjetër është e qartë: Shivan shkoi tek qendra tregtare. Atje ai takohet me vëllezërit Vigan (23) e Visar (20) dhe Fetahun (19) si dhe shoqërinë e tyre. Ata festojnë ditëlindjen e Viganit.
Por, thuhet se papritmas shpërthen një grindje midis tij dhe vëllezërve Vigan e Visar, për para dhe ikona.

Flet nëna e dorasit të Vigan Morinës Nena-16
Një roje e sigurisë pastaj vendos që të tre vetat t’i nxjerrë jashtë lokalit, ora ishte rreth tre e tridhjetë. Por, duket se grindja do të vazhdojë edhe më ashpër. Në cep të rrugës Pelikan/Nüschelerstrasse, disa metra nga hyrja, mosmarrëveshja është përshkallëzuar.

Flet nëna e dorasit të Vigan Morinës Shivan%20sulmon.jpg%20
Shivan sulmon të dy vëllezërit, mendohet me një thikë: Vigani humbi jetën, ndërsa Visar më i ri, humbi shumë gjak, dhe mezi mbijetoi.
Tani policia po kërkoni Shivan. Ka dyshime të fuqishme se ka qëlluar me thikë 23-vjeçarin. Por, nëna e Shivas vazhdon të mos besojë. Ajo thotë se djali i saj nuk kishte kurrë një problem me viktimat Morina, por kjo ngjarje është një humbje nga e cila as nuk mund të fle, as të ha, ajo është e dëshpëruar. "Djali im nuk kishte thikë. Nuk kishte pasur kurrë probleme me ta. Unë nuk mund të besoj se ai duhet "ta ketë bërë një gjë të tillë”, thotë Samerah S. "Është kaq e tmerrshme ajo që ndodhi. Familjën, e cila e ka humbur djalin e saj, e bën me dhimbje të pafundme. "
Njëmbëdhjetë vjet më parë, kjo nënë kishte ikur me familjen e saj nga Iraku në Zvicër. "Shivani ka kërkuar për të marrë një pasaportë zvicerane. Ai do që të jetojnë këtu.
"(RKF)BS

Flet nëna e dorasit të Vigan Morinës Kaufleuten2

Flet nëna e dorasit të Vigan Morinës Todesstelle-16Flet nëna e dorasit të Vigan Morinës Kaufleuten15k
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi