Ja si më lavdëroi e pastaj më sulmoi Riza Greiçevci
Faqja 1 e 1
Eshtë tepër intersante mendja e njeriu. Të lavdëron e pastaj kthehet e të sulmon. Aq ia përthekon mendja e njeriut i cili tërë ditën urren njerzimin e në mbrëmje edhe vetëveten. Urren të gjitë ata që nuk mendojnë si ai.
Nuk dua të hy më thellë e të shkruaj. Por një spo e kuptoj asnjëherë: Si të sulmojnë këta që vodhen një popull e në shtet të tërë si të shitur për Lek? Ku i kam ata lekë unë? Po ti Riza Greiqevci, e ke mbarë SHIK-un me vete dhe mund ti api informata se sa pasuri kam unë. Shko në kadastaret e mbarë botës dhe shiqo a figuron emri im që kam ndonjë pasuri ndokund? Si nuk të vjen turp?
I poshtri edhe të poshtron poqëse ke punë me te!
Riza Greiçevci Kurre mos t'uplakte dora as pena o vella Agim Gashi. Vargje vertet te mrekullueshme shkruar me mjeshtri, dhembje e nder per te madhin Ali Podrimja.
Agim Gashi Ju falenderoj nga zemra të gjithëve. Riza i dashur, sëshpejti shpresoj ta regjistroj e do ta dëgjoni edhe si këngë. Dite te mbare!
Riza Greiçevci
E more AgimGashi, preke koken, qysh u bere argat i dreqit mish e gjak kunder UCK, fitorers se saj, kunder shtetit dhe qeverise se dale jo nga Beogradi i "presidneti tendet historik" or me voten e popullit. Mos te paqa borxh! Per pak leke!Mjer femija yt ke ka babe!
Agim Gashi Riza Greiçvci, po më vjen keq për postimin tënd akuzues e poshtrues nga ana jote por vetë i poshtri të poshtron. Asnjëherë kunder UÇK-sënuk isha e nuk jamë, por jamë kunder tipave si ti që tërë diten urrejnë të tjerët e në mbrëmje edhe vetëveten. Mjerët fëmijët tu kend e kan baba, më dhimbsen shumë më shumë se sa të dhimbsen Ty. Bile unë nuk jamë stalinist, ndersa ti je i mveshur me të gjitha të kqijat e komunizmit, stalinizmit dhe budallakisë njerzore. Nuk kam dashtë të hy në këtë polemikë, por e kerkove me shkrimin poshtrues që bëre. Ju stalinistët nuk dini asgjë tjeter pors të poshtroni njerzit. Unë jetoj në varfëri të skajshme e skam asgjë në këtë botë, ndersa ju e vodhët tërë shtetin e kombin dhe tani akuzoni se gjoja unë jamë shitë për lek. Unë skam pukë me ngrënë, ndersa ju gjuani edhe mishin në kanta bërllogu. Lexoje veprimtarinë time se sa këngë e libra bëra duke e ngritë UÇK-në dhe komandant Adem Jashrin. Por unë shkruajta për UÇK të vëretë e jo për profiter lufte. Marria qoftë mbi Ty Riza që më sulmove pa të bërë asgjë. Më sulmove nga urrejtja. Dhe mos merr në gojë fëmijët se ata stë bë gjë e as unë asnjëherë ty. baje veten ose shko në ndonjë spital psikiatrik e sherohu bile nga urrejta Riza. Nuk mund të jenë të gjithë të poshter e vetëm ti i lartë. Këtu asnjë maetmatikë spo ta qet mirë. Pa përshëndetje!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150981331799077&set=a.125682574076.105585.644509076&type=1&comment_id=7414672
Eshtë tepër intersante mendja e njeriu. Të lavdëron e pastaj kthehet e të sulmon. Aq ia përthekon mendja e njeriut i cili tërë ditën urren njerzimin e në mbrëmje edhe vetëveten. Urren të gjitë ata që nuk mendojnë si ai.
Nuk dua të hy më thellë e të shkruaj. Por një spo e kuptoj asnjëherë: Si të sulmojnë këta që vodhen një popull e në shtet të tërë si të shitur për Lek? Ku i kam ata lekë unë? Po ti Riza Greiqevci, e ke mbarë SHIK-un me vete dhe mund ti api informata se sa pasuri kam unë. Shko në kadastaret e mbarë botës dhe shiqo a figuron emri im që kam ndonjë pasuri ndokund? Si nuk të vjen turp?
I poshtri edhe të poshtron poqëse ke punë me te!
Riza Greiçevci Kurre mos t'uplakte dora as pena o vella Agim Gashi. Vargje vertet te mrekullueshme shkruar me mjeshtri, dhembje e nder per te madhin Ali Podrimja.
Agim Gashi Ju falenderoj nga zemra të gjithëve. Riza i dashur, sëshpejti shpresoj ta regjistroj e do ta dëgjoni edhe si këngë. Dite te mbare!
Riza Greiçevci
E more AgimGashi, preke koken, qysh u bere argat i dreqit mish e gjak kunder UCK, fitorers se saj, kunder shtetit dhe qeverise se dale jo nga Beogradi i "presidneti tendet historik" or me voten e popullit. Mos te paqa borxh! Per pak leke!Mjer femija yt ke ka babe!
Agim Gashi Riza Greiçvci, po më vjen keq për postimin tënd akuzues e poshtrues nga ana jote por vetë i poshtri të poshtron. Asnjëherë kunder UÇK-sënuk isha e nuk jamë, por jamë kunder tipave si ti që tërë diten urrejnë të tjerët e në mbrëmje edhe vetëveten. Mjerët fëmijët tu kend e kan baba, më dhimbsen shumë më shumë se sa të dhimbsen Ty. Bile unë nuk jamë stalinist, ndersa ti je i mveshur me të gjitha të kqijat e komunizmit, stalinizmit dhe budallakisë njerzore. Nuk kam dashtë të hy në këtë polemikë, por e kerkove me shkrimin poshtrues që bëre. Ju stalinistët nuk dini asgjë tjeter pors të poshtroni njerzit. Unë jetoj në varfëri të skajshme e skam asgjë në këtë botë, ndersa ju e vodhët tërë shtetin e kombin dhe tani akuzoni se gjoja unë jamë shitë për lek. Unë skam pukë me ngrënë, ndersa ju gjuani edhe mishin në kanta bërllogu. Lexoje veprimtarinë time se sa këngë e libra bëra duke e ngritë UÇK-në dhe komandant Adem Jashrin. Por unë shkruajta për UÇK të vëretë e jo për profiter lufte. Marria qoftë mbi Ty Riza që më sulmove pa të bërë asgjë. Më sulmove nga urrejtja. Dhe mos merr në gojë fëmijët se ata stë bë gjë e as unë asnjëherë ty. baje veten ose shko në ndonjë spital psikiatrik e sherohu bile nga urrejta Riza. Nuk mund të jenë të gjithë të poshter e vetëm ti i lartë. Këtu asnjë maetmatikë spo ta qet mirë. Pa përshëndetje!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150981331799077&set=a.125682574076.105585.644509076&type=1&comment_id=7414672
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Kadri Mani: Edhe Riza Greiçevci i mjekimit, paska hip n’traktor t’Hashimit!
» Riza Greiçevci:LËKURËN E NDËRRON, VESIN S’E NDËRRON…
» Sulmoi Rektorin, përjashtohet nga UP
» Galluçi: KFOR-i sulmoi paqen dhe sigurinë
» Vetëdorëzohet Imami që sulmoi Kryeimamin e Kosovës
» Riza Greiçevci:LËKURËN E NDËRRON, VESIN S’E NDËRRON…
» Sulmoi Rektorin, përjashtohet nga UP
» Galluçi: KFOR-i sulmoi paqen dhe sigurinë
» Vetëdorëzohet Imami që sulmoi Kryeimamin e Kosovës
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi