Ja me çka merren armiqët e brendshëm!!!
Mexhit Aziri
Ja çka shkruan ky njeri në FB:
Mexhit Aziri ·
Dr. Rugova ishte nje hiq i hiqit. Nje bashkpuntor i ngusht i Millosheviqit. Nje njeri qe Kishte per obligim te mbante qetesi ne kosov deri sa serbija te bente pastrimin etnik. B.E. i kishte ber te kjart Millosheviqit se ne konflokti i par i
armatosur ne kosov do te sjell Bombardimin e serbis, sepse NATO nuk do te toleroj edhe nje turperim se ne Bosnje. MILLOSHEVIQI KISHTE GARANTU BASHKESIN EVROPJANE SE NE KOSOV SDO TE KET LUFT PERDERI SA TE JET RUGOVA NE PUSHTET: Nje njeri qe mblodhi rreth vehtes te gjith komunistet dhe analfabetet. Nje njeri qe soll shpernguljen masive te intelektualve Koaovar neper vende te ndryshme te evropes dhe botes. Nje njeri qe predikonte nenshtrim ndaj okupatorit. Nje njeri qe gjat gjith veprimtaris se tij jetesore u mur me studimin e veprave te TITOS . E VERTETA DUHET TE THUHET ASHTU SI ESHT. E tha vajza Sllobodan Nillosheviqet KJART: BABAI IM KISHTE NENSHKRU NJE MARVESHJE ME IBRAHIM RUGOVEN. Hulumtoni se qfar marveshje ishte Kjo?!
Unë nuk bëra mirë që iu përgjigja në këtë mënyrë:
Agim Gashi More po idiot qenkeshe o ti karramel Mexhiti. Si nuk te vjen turp! Pse rren?Kush üpo të shtin me bë këso gjëra idioteske? Kush po të paguan? Pha çka kenkëshe ti o Zot ruana nga njerz si ti!
Ndërsa kërcen "Avokati" i tij Albert Ibrahimi:
Albert Ibrahimi ·
Mexhit e preke Agimin se vet u kon pjese e atyne analfabetav e komunistav hahahah
Agim Gashi Kur ti ofendon Dr. Rugoven, ke ofenduar mbarë popullin dhe atdheun!
Mexhit Aziri ·SIPAS TEJE ASNJE NJERI QE SE PARKRAH rUGOVEN DHE POLITIKEN E TIJ NUK NA QENKA SHQIPTAR. TE GJITH KETA QE ISHIN KUNDER POLITIKE SE RUGOVES E QE BEN LUFT DHE I TAKOJN PDK E PARTIVE TJERA NUK NA QENKAN PJESTAR TE KOMBIT 1
Agim Gashi
Jo o Mexhit, jo nuk është ashtu. Kam miq nga PDK por nuk janë si ti. Nëse ti je PDK pse e tradhëton liderin tënd që i shkon te varri e i përkulet. Por ti o njeri i çmendur qenkëshe i marum i tillë që rriten e paske bërë me urrejtë që çdo gj
ë pozitive tek kombi e shiqon me shfryrje dufi. Sa keq kur kombi ka të tillë. A po të shofin sytë e dëgjojnë veshët se Dr. Rugoven e çmojnë njerzit më të njohur të Botës. Clintoni, Bleri e figura tjera saherë vinë u tregojnë popullit se kush ishte Dr. Rugova. Fatmirësisht që popullit e atdheut po i zvoglohen karagjozët e tipit tënd. Më vjen keq që je i tillë. Përqarjet na e kanë zënë frymën deri tani por ja që del përsëri një "Doktor Mexhiti" e po na mbajka nasihat për të madhin dhe arkitektin e Pavarsisë Dr. Rugoven. Turp të ju vie o njeri me zemër e kokë të krisur. Më fal, por mu dasht që ti them këto e me të treguar se ky popull po e di tani kush jeni ju kasta e Juaj dhe se me çfarë jeni marrë e merreni deri më tani. Partitë politike janë tonat por ato i prishin individët dhe pluralizmit politik dhe demokracisë i apin kahje tjeter.Më fal dhe Ju përshëndes por nuk e ke mirë!
Mexhit Aziri ·Gashi Dr. rugova ndjes past ( se po flasm per nje njeri qe ka vdekur) ska qenk kurr lideri im, as ateher kur kam qen shum i ri. Qe nga momenti shpartallimit dhe burgosjes se shoqates se shkrimtarve te kosoves dhe burgosja Mark Krasniqit.....
Dhe prap avokati i tij:
Albert Ibrahimi Agimi ka tipare tipike te nje Komunisti, TI PERKULEMI LIDERIT, LIDERI ATDHEU, LIDERI BABAI, LIDERI SHTETI, LIDERI ZOTI, TI GJITHE ATA QE NUK PAJTOHEN ME LIDERIN JON ARMIQ TPOPULLIT, fatkeqsisht Dr.Rugova si njeri i madh qe ishte kishte shum shum shum njerzes analfabet e kermylla si puna e jote Agim
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Ku merren paratë për rritje pagash?
» Lajme nga Maqedonia-Ilirida
» Ndryshimet në qeveri, Flamur Noka emërohet Ministër i Brendshëm
» Merren vesh për vulat
» Merren vesh për IBM-në dhe zyrat ndërlidhëse
» Lajme nga Maqedonia-Ilirida
» Ndryshimet në qeveri, Flamur Noka emërohet Ministër i Brendshëm
» Merren vesh për vulat
» Merren vesh për IBM-në dhe zyrat ndërlidhëse
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi