Fazli Maloku: Thirrje për falje gjaqesh
2 posters
Faqja 1 e 1
Thirrje për falje gjaqesh, plagesa e ngatërresa në mes shqiptarëve!
Të dashur e shumë të respektuarë nëna e baballarë, vëllezër e motra, bij e bija, familje me shpirt e zemër të shkrumuara, duke u nisur nga fakti se në trevat shqiptare, ku më shumë e ku më pak, kemi familje të gjaksuara, familje të mbyllura në burgun shtëpiak nga frika për hakmarrje, por edhe për ta respektuar familjen e dëmtuar, si dhe me qenë se jemi në prag të kremtimit të Njëqindvjetorit të krijimit të Shqipërisë, festa më sublime e popullit shqiptar, me këtë rast secili shqiptar, do të duhej të përpiqej ta hidhte një guralec në kalanë e shtetit shqiptar, duke shtrirë dorën e pajtimit familjeve që u kanë bërë këto të këçija, ju lutëm, të gjeni forcën dhe të shtrini dorën e pajtimit, në mënyrë që Njëqindvjetori i krijimit të Shqipërisë, të na gjej më të bashkuar se kurrë më parë.
Në këtë drejtim do të duhej të jepnin ndihmesën e tyre të gjithë intelektualët shqiptarë të atyre trevava ku ka këso rastesh, të gjitha organet e pushtetit lokal e atij qëndror, të gjithë përfaqësuesit e klerit, të gjithë pleçnarët shpirtëbardhë, të gjitha mediat e shkruara dhe ato elektronike, por megjithate pesha kryesore dhe nderi do të bie në kryefamiljarët, gjegjësisht përfaqësuesit e familjeve të dëmtuara.
Këtë thirje e bën një vëlla i juaj, i cili për fat të keq, vëllavrasjen e përjetoi qysh në moshën shtatë vjeçare, (viti 1955, duke ju vrarë xhaxhai në pragun e shtëpisë), pastaj edhe dy vrasje të tjera e dy djemëve të rinj, moshë 27 dhe 35 vjeçare (në vitet 2003 dhe 2005), duke lënë nuse veja e fëmijë jetimë. Fatbardhësisht familja e jonë duke qenë e ndihmuar nga shokë e miq arriti që të shtrij dorën e pajtimit, dhe nuk u rreshtu në familjet gjakësore-hakmarrëse, për çka edhe sot ndjehemi krenarë.
Lum ai që do ta bëj i pari! Qoftë i nderuar, ai dhe familja brez pas brezi!
Me shumë respekt!
Fazli Maloku, Prishtinë, datë, 5 shtator 2012
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Re: Fazli Maloku: Thirrje për falje gjaqesh
Nuk kam , e as qe kam pasur ndojher dyshim se behet fjale per mesuesin me te mire ne planet!
Pershendetje me teper se speciale per mesuesin tim te nderuar dhe shume te respektuar z. Fazli Maloku, nga Hysni Tahiri, fsh. Torine , gjenerata 1982/83 klasa e pare!- respekt!
Pershendetje me teper se speciale per mesuesin tim te nderuar dhe shume te respektuar z. Fazli Maloku, nga Hysni Tahiri, fsh. Torine , gjenerata 1982/83 klasa e pare!- respekt!
hysi- Numri i postimeve : 2
Registration date : 12/09/2012
Re: Fazli Maloku: Thirrje për falje gjaqesh
pas plot 31 vjetesh sot me 7 mars ne diten e mesuesit , ska se si te mos e kujtoj mesuesin tim i cili eshte dhe do te mbetet njeri nga me te rerspektuarit qe kam takuar ne jeten time!
edhe nje here shfrytezoj kete date qe te falenderoj dhe te pershendes nga zemra mesuesin tim z.FAZLI MALOKU , njeriun nga i cili vertet mesova shume!
me respekt te vecante Hysni Tahiri fsh. torine lipjan.
edhe nje here shfrytezoj kete date qe te falenderoj dhe te pershendes nga zemra mesuesin tim z.FAZLI MALOKU , njeriun nga i cili vertet mesova shume!
me respekt te vecante Hysni Tahiri fsh. torine lipjan.
hysi- Numri i postimeve : 2
Registration date : 12/09/2012
Similar topics
» FAZLI MALOKU:Hej, Kosova ime e dashur, për ku je nisur?!
» Fazli Maloku: Dëshmori Xhevdet Hasan Breznica
» Fazli Maloku: Me rastin e 12 vjetorit përkujtojmë dëshmorin: Enver Shahin Berisha
» Krasniqi bën thirrje për kërkim falje publike
» Thirrje për një tryezë mbarëkombëtare!Thirrje për një tryezë mbarëkombëtare! Behgjet Pacolli Siç kam bërë me dije më gjerësisht kohët e fundit, unë jam përpjekur më herët me nxit një reagim të Kosovës ndaj zonjës Karla Del Ponte pas botimit të librit të s
» Fazli Maloku: Dëshmori Xhevdet Hasan Breznica
» Fazli Maloku: Me rastin e 12 vjetorit përkujtojmë dëshmorin: Enver Shahin Berisha
» Krasniqi bën thirrje për kërkim falje publike
» Thirrje për një tryezë mbarëkombëtare!Thirrje për një tryezë mbarëkombëtare! Behgjet Pacolli Siç kam bërë me dije më gjerësisht kohët e fundit, unë jam përpjekur më herët me nxit një reagim të Kosovës ndaj zonjës Karla Del Ponte pas botimit të librit të s
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi