Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Qeveria do të përballet me uragane zemërimesh

Shko poshtë

Qeveria do të përballet me uragane zemërimesh Empty Qeveria do të përballet me uragane zemërimesh

Mesazh nga Agim Gashi Fri Sep 14, 2012 7:46 pm

Qeveria do të përballet me uragane zemërimesh

Qeveria do të përballet me uragane zemërimesh Largea_ramushharadinaj1347640981
Aspak më e vogël nuk do të jetë përballja me uraganin e të zemëruarve, qoftë në raport me vendimet rreth Veriut të Republikës, qoftë për shkak të vendimeve kuturu rreth privatizimit të aseteve më të mëdha të vendit (PTK-së, KEK-ut dhe Trepçën.

Ndërkohë që Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi sot ka paralajmëruar se shumë shpejt do të krijohet edhe komuna e Mitrovicës së veriut, siç edhe parashihte plani i Ahtisarit, duket se proceset do të ballafaqohen me më shumë vështirësi se sa që ofron të menduarit teorik politik, apo nga kapërcimi i retorikës në praktikë. Njësoj fuqishëm është shprehur për zbatimin e planit Ahtisari edhe presidentja Atifete Jahjaga, po të njëjtën ditë në takim tjetër, por kjo me Këshillin për Komunitete. Dhe pikërisht zgjidhja e gabuar apo kompromiset e reja duket se do ta vështirësojnë situatën në vend. Më ndryshe nga që mendojnë krerët e shtetit mendojnë ekspertët politik, ndërkohë që vazhdimisht po spekulohet për një koalicion ku do të hynte edhe AAK-ja, sipas të cilit kryeministër do të zgjidhej Ramush Haradinaj që ndodhet në Hagë aktualisht dhe president, Hashim Thaçi.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni të shtunën në publikimin e shtypur të gazetës kombëtare “Bota sot” botimi i Diasporës – Perëndimit)

Abonohuni në gazetën “Bota sot”. Mundësitë e abonimit janë në Zvicër e Gjermani.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi