Korçë, masakroi me gurë ish-gruan, 'arrest me burg' për 28-vjeçarin
Gjykata e Korçës vendosi masën e sigurisë “arrest me burg” për 28-vjeçarin Romeo Babani, i akuzuar për plagosjen e ish-bashkëshortes së tij Eriselda Elmazi, pak ditë më parë në qytetin e Korçës.
Gjatë seancës gjyqësore 28-vjeçari pranoi krimin dhe deklaroi se shkak i ngjarjes ishin konfliktet e tij me nënën e ish-bashëshortes. “Doja të sqarohesha, ajo nuk pranoi dhe e godita”- deklaroi i pandehuri përpara trupës gjykuese.
Ndërkohë sipas organit të akuzës, ekspertiza vërtetoi se 25 vjeçarja Eriselda Elmazi u qëllua me thikë në bark dhe me mjete të forta në kokë.
Trupi i masakruar i Eriselda Elmazit, nënë e dy fëmijëve, u gjet më 16 shtator, nga punonjës të pastrimit të qytetit në një kazan plehrash dhe është dërguar në spital, ku ndodhet në gjendje kritike për jetën.
Burime nga Policia e Korçës bëjnë me dije, se ngjarja ka ndodhur për motive xhelozie. Mësohet se në momentin e ngjarjes Elmazi, banuese në lagjen nr.8 të qytetit juglindor, ishte duke u bërë gati të nisej për në punë (pastronte rrugët). Ajo ndodhej në shtëpinë e prindërve, kur në banesë ka mbërritur në gjendje të dehur Romeo Babani, me të cilin ishte divorcuar një muaj më parë.
28-vjeçari i ka kërkuar Eriseldës që të kthehej në shtëpinë e tij, por kjo e fundit nuk ka pranuar. Kjo, jo vetëm për shkak të varfërisë së tejskajshme, por edhe dhunës fizike që ish-burri ushtronte mbi të. Pas debateve të ashpra, Babani e ka rrahur bashkëshorten e tij me një kabull elektrik dhe më pas e ka goditur atë me gurë në kokë, duke i shkaktuar plagë të rënda. Sipas policisë, 28-vjeçari ka menduar se e ka vrarë nënën e fëmijëve të tij, ndaj e ka hedhur në një kazan mbeturinash aty pranë.
Viktima, e cila është gjetur në gjendje kome, është dërguar fillimisht në Spitalin Rajonal të Korçës dhe më pas është dërguar në Tiranë. Pas ngjarjes, policia arriti të arrestonte autorin Romeo Babani , i cili akuzohet për "Vrasje të mbetur në tentativë".
Gjykata e Korçës vendosi masën e sigurisë “arrest me burg” për 28-vjeçarin Romeo Babani, i akuzuar për plagosjen e ish-bashkëshortes së tij Eriselda Elmazi, pak ditë më parë në qytetin e Korçës.
Gjatë seancës gjyqësore 28-vjeçari pranoi krimin dhe deklaroi se shkak i ngjarjes ishin konfliktet e tij me nënën e ish-bashëshortes. “Doja të sqarohesha, ajo nuk pranoi dhe e godita”- deklaroi i pandehuri përpara trupës gjykuese.
Ndërkohë sipas organit të akuzës, ekspertiza vërtetoi se 25 vjeçarja Eriselda Elmazi u qëllua me thikë në bark dhe me mjete të forta në kokë.
Trupi i masakruar i Eriselda Elmazit, nënë e dy fëmijëve, u gjet më 16 shtator, nga punonjës të pastrimit të qytetit në një kazan plehrash dhe është dërguar në spital, ku ndodhet në gjendje kritike për jetën.
Burime nga Policia e Korçës bëjnë me dije, se ngjarja ka ndodhur për motive xhelozie. Mësohet se në momentin e ngjarjes Elmazi, banuese në lagjen nr.8 të qytetit juglindor, ishte duke u bërë gati të nisej për në punë (pastronte rrugët). Ajo ndodhej në shtëpinë e prindërve, kur në banesë ka mbërritur në gjendje të dehur Romeo Babani, me të cilin ishte divorcuar një muaj më parë.
28-vjeçari i ka kërkuar Eriseldës që të kthehej në shtëpinë e tij, por kjo e fundit nuk ka pranuar. Kjo, jo vetëm për shkak të varfërisë së tejskajshme, por edhe dhunës fizike që ish-burri ushtronte mbi të. Pas debateve të ashpra, Babani e ka rrahur bashkëshorten e tij me një kabull elektrik dhe më pas e ka goditur atë me gurë në kokë, duke i shkaktuar plagë të rënda. Sipas policisë, 28-vjeçari ka menduar se e ka vrarë nënën e fëmijëve të tij, ndaj e ka hedhur në një kazan mbeturinash aty pranë.
Viktima, e cila është gjetur në gjendje kome, është dërguar fillimisht në Spitalin Rajonal të Korçës dhe më pas është dërguar në Tiranë. Pas ngjarjes, policia arriti të arrestonte autorin Romeo Babani , i cili akuzohet për "Vrasje të mbetur në tentativë".
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Masakroi me thikë gruan, 62-vjeçari: E vrava sepse dashnorët e saj më dhunonin djalin
» Arrest me burg për "Ballistin"
» “Arrest me burg” për zyrtarët e arrestuar të Metrologjisë
» Shkup, 15 veta përgjakin 24-vjeçarin
» Korçë, shemben dy ndërtesa në zonën muzeale
» Arrest me burg për "Ballistin"
» “Arrest me burg” për zyrtarët e arrestuar të Metrologjisë
» Shkup, 15 veta përgjakin 24-vjeçarin
» Korçë, shemben dy ndërtesa në zonën muzeale
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi