Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Xheika Vula:Çdoher do të them !

Shko poshtë

Xheika Vula:Çdoher do të them ! Empty Xheika Vula:Çdoher do të them !

Mesazh nga Agim Gashi Tue Oct 02, 2012 8:29 pm

Xheika Vula:Çdoher do të them ! 230545_4271293514101_290606023_n

Xheika Vula:Çdoher do të them !

Duke qenë se në këtë botë nuk ekzistojnë dy njerëz krejt njëlloj, atëherë duhet të ketë një lidhje të përsosur në mes tyre. Pasioni i vërtetë është aq i rrallë, sa edhe mundësia që këta dy të mund të takohen.
Dëshira të
jam afër ,sidomos kur përqendrohet tek dashuria dhe tek fiksimi për ty, përbën thelbin e mashtrimit në këtë botë fisnike. Sepse premton tmërrsisht, jashtëzakonisht, mrekullisht shumë, por mban mjerisht, aq pak.
Mos më thuaj se nuk ta kam thënë !
Unë kam kerkuar nga ti vetem një gjë, ndërsa ti ke kerkuar të gjitha !
Unë kam bërë të gjitha për ty, ndërsa ti ke bërë vetem një gjë !
Edhe pasi ka kaluar shumë kohë e gjatë, në lidhjen tonë, ndodh që të derdhim më shumë lot për njëri-tjetrin, në fakt e ndjejmë më shumë mungesën. Vetëm kundërshtarët tanë e din se sa duhemi ne.
Të mos i dhurosh dashuri tjetrit, aq sa merr nuk do të thot se automatikisht do ta humbasësh atë, nuk mund të shkatrrohet një dashuri vetëm e vetëm për shkak të mendjemadhësisë, mburrjes e krenarisë së tepruar. Por kjo mund të ndodhë në rastin e kundërt, nëse je një dashnor i dënjë dhe i kujdesëshme dhe i gatshme të bësh çdo gjë për të, dhe i harron të gjitha. Sikur të degjosh qoftë edhe për pak kohë, si flas dhe se si mëndoj për ty, ngase të dua, nuk do të flisje dhe nuk do mburreje kurr më për vetën tënde.
Sepse do ti thurja të gjitha lavdet, do ngritesha në kupë të qiellit duke u krenua qe të kam për krah, po ti degjosh të rrahurat e zemrës sime do bindesh se vërtetë pjesa tjetër e zemrës sate ndodhet në krahrorin tim.
Do ishte mirë ta kuptojë edhe tjetri ketë gjë, ose i dashur bën mirë ta provosh ndonjëherë të i tregosh edhe tjetrit, dhe do ta kuptosh se si do dali nga lëkura ime nga knaqësi, do me shkelqenin syt si fëmiut të lazdruar kur është i pushtuar nga dhuratat qe i deshironë, vërtetë ndjesi e mrekullueshem. Vërtet të dua dhe do ti them të njëtat fjalë edhe mbas njëmijëvjeteve.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi