Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

100-vjetori, Berisha: Përgëzoj Ramën, do festojmë bashkë në Vlorë

Shko poshtë

100-vjetori, Berisha: Përgëzoj Ramën, do festojmë bashkë në Vlorë Empty 100-vjetori, Berisha: Përgëzoj Ramën, do festojmë bashkë në Vlorë

Mesazh nga Agim Gashi Wed Nov 07, 2012 8:33 pm

100-vjetori, Berisha: Përgëzoj Ramën, do festojmë bashkë në Vlorë

100-vjetori, Berisha: Përgëzoj Ramën, do festojmë bashkë në Vlorë Largea_november-7-13-58-55foto21352297070
Në mbledhjen e Qeverisë, Kryeministri Berisha i kushtoi rëndësi edhe festimeve për 100-vjetorin e Pavarësisë, duke përgëzuar kryetarin e opozitës Edi Rama që do të jetë i pranishëm në nderimet që personalitetet do të zhvillojnë në Vlorë, paraditen e 28 nëntorit.

Kryeministri Berisha nënvizoi sërish se Vlora do të ketë vëmendjen e duhur në këto festime, por Tirana nuk mund të përjashtohet, pasi siç tha ai, ka detyrimet e veta madhore si kryeqytet.

“Në rast se ndokujt i festohet më mirë duke përjashtuar kryeqytetin e vendit nga festimi i 100-vjetorit, unë i them se ke mbetur, ka rrezik, të paktën 200 vjet mbrapa. Tani është kohë tjetër, ndaj dhe e përgëzoj zotin Rama që do të jetë në 28 nëntor në Vlorë. Do të nderojmë se bashku Ismail Qemalin dhe të gjithë ata burra që firmosën deklaratën e pavarësisë, do nderojmë gjithë qytetarët shqiptarë, do kthehemi, do vazhdojmë festën në Tiranë, ku do bëhen të gjitha nderimet”,- tha Berisha.

Sipas kryeministrit, “ky muaj frymëzon bashkimin, ky muaj fton mirëkuptimin, ky muaj më shumë se çdo gjë tjetër është një apel të bashkohemi rreth interesit të vendit dhe kombit tonë, që është njëkohësisht interesi më i parë i çdo qytetari”.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi