Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Daci: Ky parlament, më i keqi në histori

Shko poshtë

Daci: Ky parlament, më i keqi në histori Empty Daci: Ky parlament, më i keqi në histori

Mesazh nga Agim Gashi Sat Nov 10, 2012 11:02 pm

Daci: Ky parlament, më i keqi në histori

Daci: Ky parlament, më i keqi në histori Largea_nexhat-daci1352557121
Kryetari i LDD-së dhe ish kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Nexhat Daci, ka thënë sot se përbërja aktuale e Kuvendit të Kosovës është me e keqja në historinë e parlamentarizmit në Kosovë. Sipas tij, më i avancuar se ky, ishte edhe ai i kohës së autonomisë. Gjithnjë sipas Dacit, kjo gjendje e këtillë është si rezultat i keqpërdorimit të votave dhe i parregullsive tjera gjatë zgjedhjeve.

“LDD nuk e përkrahë qasjen e askujt që nënvlerëson çdo rezultat të arritur në Kosovë dhe që mundohet krejt energjinë e forcave politike ta drejtojë në përlarje, apo fyerje të njëri tjetrit. Rezultat i kësaj Kosova ka një parlament më të keqin në historinë e parlamentarizmit në Kosovë edhe në kohën kur ka qenë vetëm autonomi Kosova, e mos flasim pas çlirimit e këtej. Në vend që të merret me problemet esenciale të jetës së qytetarëve të vet, me tërësinë shtetërore, me realizueshmërinë e kushtetutës dhe ligjeve ne po hahemi mes veti dhe sikur na ka mbet një sëmundje nga shekujt prej okupatorëve tjerë”, ka thënë ai.

Daci: Ky parlament, më i keqi në histori Ldd-takimi-10

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi