Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ragip Dragusha:Përkujtoj Daniel Gazullin

Shko poshtë

Ragip Dragusha:Përkujtoj Daniel Gazullin Empty Ragip Dragusha:Përkujtoj Daniel Gazullin

Mesazh nga Agim Gashi Mon Nov 12, 2012 8:36 pm

Ragip Dragusha:Përkujtoj Daniel Gazullin 211365_100000003775907_1536701816_n

Ragip Dragusha:Përkujtoj Daniel Gazullin

Ragip Dragusha:Përkujtoj Daniel Gazullin 374075_515858925090895_521943894_n

Daniel Gazulli

I dashun,
Une nuk po jam mire.
Kam ba te gjitha kurat e mundeshme, qofte te ketushme, ashtu edhe ato qe me kane dergue prej Italie.
Me date 26 tetor shkoj ne Itali e asht programue gjithçka, vizita, analiza e shtrim ne nje klinike private per dignostikim, sepse une ende mbetem i padiagnostikuem e ky asht problemi kryesor.

Por, megjithekete, hy here mbas here ne internt, sa me kalue pak kohen, prandaj ti, pa problem, dergo çfare te kesh. Nese ndonje dite nuk hy, mos u nxito me publikue gja. Ta kam thane, nuk me pelqen me lexue gja tanden te paredaktueme e me gabime drejtshkrimore. Asht nje detyrim moral qe ndjej ta permbushi.
Perzemersisht,
Danieli

Mike dhe miq te nderuar!
Me kete mesazhe i ndjeri prof. Daniel Gazulli me la lamtumiren e fundit ne javen e fundit te Tetorit ,(muajit te kaluar)per te mos e pa ma kurre. Tetore i vitit kalue kur papritun lezoj nji ftese pasi kisha publikue 1 ore ma pare "Andra e Lumturueme" kushtuar poetit te kombit Pader Gjergj Fishtes. Pas jo ma shume se 5 minutash erdhi komenti i Tije qe me befasoj. Nuk do te kalonte as nji jave nga njohja jone virtuale kur nje mesazhe tjeter me vjen nga i ndjeri Gazulli ku ma ndalon rreptesisht te shkruej me germa te medha si dhe te mos publikoja asgja pa ja dergue Atije per redaktim. Gjate perjudhes se mavonshme ne komunikonim shume shpesh me nje gjuhe te amel por ne nji rast kur une nuk po lidhesha dot me te, profesor Gazullin, une e publikova nje poezi, ndonse ja postoja vazhdimisht Atije nuk mora koment, gja qe ma vone me keshilloj qe mos ta perserisja ma nji gja te tile sepse: "Une nuk due nji presje me kene mangut tek publikimi Juaj i dashtun". Atehere mendova si ka mundesi qe nuk merzitet ky njeri me dergesat e mia te herpashershme? Humbja e te ndjerit Daniel Gazulli per familjen e Tije asht humbje e thelle per njeriun e tyre ma te dashtun, por per miqte e dashamiret e shumte te Tije ashte nje humbje e madhe sideomos e vlerave si dhe cilesive mjaft te larta qe pat ky njeri. Une e ndjeje nga afer tashma kete dhimbje mbasi komunikimi ka qene shume i madh, ndaj humbja e ketije personaliteti te gjuhes shqipe si dhe shpirtit te tije te madh asht per mue e pazevendesueshme.
Miq te nderuar ! Motra e vellezer qe e njohem dhe kumunikuam me kete personalitet ju dergoj ngushullimet e mia te sinqerta Familjes ,te dashurve te Tije si dhe miqve e dashamireve qe paten rastin ta njohin apo komunikojne me prof. Danielin.
I perjetshem qofte kujtimi i Tije!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi