Ragip Dragusha:Përkujtoj Daniel Gazullin
Faqja 1 e 1
Daniel Gazulli
I dashun,
Une nuk po jam mire.
Kam ba te gjitha kurat e mundeshme, qofte te ketushme, ashtu edhe ato qe me kane dergue prej Italie.
Me date 26 tetor shkoj ne Itali e asht programue gjithçka, vizita, analiza e shtrim ne nje klinike private per dignostikim, sepse une ende mbetem i padiagnostikuem e ky asht problemi kryesor.
Por, megjithekete, hy here mbas here ne internt, sa me kalue pak kohen, prandaj ti, pa problem, dergo çfare te kesh. Nese ndonje dite nuk hy, mos u nxito me publikue gja. Ta kam thane, nuk me pelqen me lexue gja tanden te paredaktueme e me gabime drejtshkrimore. Asht nje detyrim moral qe ndjej ta permbushi.
Perzemersisht,
Danieli
Mike dhe miq te nderuar!
Me kete mesazhe i ndjeri prof. Daniel Gazulli me la lamtumiren e fundit ne javen e fundit te Tetorit ,(muajit te kaluar)per te mos e pa ma kurre. Tetore i vitit kalue kur papritun lezoj nji ftese pasi kisha publikue 1 ore ma pare "Andra e Lumturueme" kushtuar poetit te kombit Pader Gjergj Fishtes. Pas jo ma shume se 5 minutash erdhi komenti i Tije qe me befasoj. Nuk do te kalonte as nji jave nga njohja jone virtuale kur nje mesazhe tjeter me vjen nga i ndjeri Gazulli ku ma ndalon rreptesisht te shkruej me germa te medha si dhe te mos publikoja asgja pa ja dergue Atije per redaktim. Gjate perjudhes se mavonshme ne komunikonim shume shpesh me nje gjuhe te amel por ne nji rast kur une nuk po lidhesha dot me te, profesor Gazullin, une e publikova nje poezi, ndonse ja postoja vazhdimisht Atije nuk mora koment, gja qe ma vone me keshilloj qe mos ta perserisja ma nji gja te tile sepse: "Une nuk due nji presje me kene mangut tek publikimi Juaj i dashtun". Atehere mendova si ka mundesi qe nuk merzitet ky njeri me dergesat e mia te herpashershme? Humbja e te ndjerit Daniel Gazulli per familjen e Tije asht humbje e thelle per njeriun e tyre ma te dashtun, por per miqte e dashamiret e shumte te Tije ashte nje humbje e madhe sideomos e vlerave si dhe cilesive mjaft te larta qe pat ky njeri. Une e ndjeje nga afer tashma kete dhimbje mbasi komunikimi ka qene shume i madh, ndaj humbja e ketije personaliteti te gjuhes shqipe si dhe shpirtit te tije te madh asht per mue e pazevendesueshme.
Miq te nderuar ! Motra e vellezer qe e njohem dhe kumunikuam me kete personalitet ju dergoj ngushullimet e mia te sinqerta Familjes ,te dashurve te Tije si dhe miqve e dashamireve qe paten rastin ta njohin apo komunikojne me prof. Danielin.
I perjetshem qofte kujtimi i Tije!
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi