Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vjollca Kastrati:LEO

Shko poshtë

Vjollca Kastrati:LEO Empty Vjollca Kastrati:LEO

Mesazh nga Agim Gashi Mon Dec 03, 2012 11:39 am

Vjollca Kastrati:LEO 564516_10151179461444039_1897056850_n

Vjollca Kastrati:LEO

Vjollca Kastrati:LEO 68210_499844303381426_1271136353_n

Mellani Grifit,bashkeshortja e Antonio Banderas ne nje intervist thot " Per mua ne rend te pare vijne femijet e mij,pastaj vjen burri, pastaj vij une ne rend".Kjo eshte edhe Nane e mire edhe bashkeshorte e mire.Femra eshte e krijuar per te kriju - femijet, pra me qene Nene,pastaj vlereson burrin qe ja ka mundesu mu be Nane-pastaj vjen ne rend vetvetja. Nje shembull model per femren do te thoshja qe eshte nje mike e imja Leonora Bucinca qe une e quaj Leo. Leonoren e kam pas te ftuar ne nje intervist ne programin tim tim qe kisha te merkurave ne radioilirida..Nuk mjaftuan dy ore qe Leo tu pergjigjej pyetjeve te shumta te degjuesve vetem drejtuar jetes dhe pervojes si dhe perjetimeve te saj te luftes se Uck....Po edhe te flasim me Leon vetem per jeten e saj krijuese si gazetare nuk do te mjaftonin as dy ore tjera,po te flasim edhe dy ore tjera sdo te mjaftonin per jeten e saj si krijuese si poete, po te flasim me Leon per jeten e saj si Nane dhe si bashkeshorte sdo te mjaftonin as dy ore tjera madje kam bindjen qe po te flas me Leon vetem per kohen e saj te lire besoj qe sdo te mjaftonin as dy ore tjera ....Leo eshte plot jete e pajisur me dashuri per pune, dhe cdo gje qe ben Leo ben thjesht e din Psehin e famshem, pse e ben nje pune dhe ku do te arrij. Sepse te teren ja kushton dashuris dhe vetem dashuris prandaj edhe kudo ka sukses. Dashurija e saj ndaj cdo gjeje me vlere ska kufi,kete dashuri ajo e tregoj qysh ne mosh te re si 18 vjeqare radhitet ne krah me luftetaret e lirise deri ne fund te luftes,Dashurin per adheun e tregon edhe sot me aktivitetin e saj te palodhshem. Dashurin si bije e dashur e shpreh sa here qe flet per babain e saj,ku flet dhe shkruan mallin e saj per prindin e humbur....Thjesht Leo shkruan,krijon, punon, jeton vetem duke u bazuar ne formulen e quajtur Dashuri.Prandaj as suksesi nuk mungon. Leo eshte shembull model,jo vetem per femren shqiptare por edhe femra e botes do kishte sukses dhe fitim te merte shembull Leon. Eshte Nane e mrekullueshme ku per deshiren e tij do te shkonte edhe ne fund te botes me te per tja plotesu deshiren e tij ajo sdin kurre te ankoj vetveten para se te ankoj tjeret. Leo eshte e palodhshme dhe nje krijuese tani me e pjekur ne profesion por me mosh eshte e re...Leo ....... Leo kam qka flas edhe shume e shume ..kete e ben ajo vet. Ben shume per te tjeret prandaj kam qka flas une per Leon.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi