Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Shefat e tyne duhet me i vra e me i zhduk sa ma shpejt"

Shko poshtë

"Shefat e tyne duhet me i vra e me i zhduk sa ma shpejt" Empty "Shefat e tyne duhet me i vra e me i zhduk sa ma shpejt"

Mesazh nga Agim Gashi Wed Dec 12, 2012 12:56 pm

"Shefat e tyne duhet me i vra e me i zhduk sa ma shpejt"

"Shefat e tyne duhet me i vra e me i zhduk sa ma shpejt" Largea_kryesore1355249015
“E vrasim Ahmet Krasniqin, dhe faji i mbetet Bukoshit”

Ky i thoshte atij: “A e din se unë jam komandant dhe ti duhesh mos me i kundërshtuar urdhrat e mia se përndryshe të del problem. Unë i kam njerëzit e zbulimit atje që më tregojnë për çdo gja!” Pas kësaj telefonate nuk e zinte vendi vend. Ishte tërbuar si një kafshë, e cila është e uritur për peshkun, por peshku ishte në lumë dhe vështirë ta kishte në gojë. Tha pas një kohe: “Ehhh, atij duhet me ja bo si kolonel Ahmetit, të zhduket pa gjurmë!”
Offf, m’u lëshua një zë pa dëshirën time. Unë me Kolonel Ahmet Krasniqin isha takuar njëherë para një viti në Durrës. Kisha ardhur nga Kosova pas një qëndrimi prej disa muajve në Kosovë. Isha i lodhur dhe në gjendje të keqe shpirtërore. Ahmetin e kisha njohur nëpërmjet Sabri Novosellës-Maxhunit. Në Durrës kisha filluar para disa vitesh një objekt. Me mendim që shokët, njerëzit, hallexhinjtë që vijnë për çështje të Kosovës, të kenë një vendstrehim.
Isha në gjumë. Ishte mëngjes. Baci Sabri më troket në derë të apartamentit tim në Durrës. Kur trokiti u zgjova nga një ëndërr e tmerrshme. Sabriu më tha, eja se dua të takohesh me një njeri që ka dëshirë të të njohë. Ishte fjala për nipin e Aziz Zhilivodës për të cilin kisha dëgjuar shumë herë nga shokët e tij...

(Tekstin e plotë mund ta lexoni të mërkurën në publikimin e shtypur të gazetës kombëtare “Bota sot” botimi i Diasporës – Perëndimit)

Abonohuni në gazetën “Bota sot”. Mundësitë e abonimit janë në Zvicër e Gjerman
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi