Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Haxhi Merxha: E dua Thaçin pa interes

Shko poshtë

Haxhi Merxha: E dua Thaçin pa interes Empty Haxhi Merxha: E dua Thaçin pa interes

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jan 27, 2013 9:08 pm

Haxhi Merxha: E dua Thaçin pa interes

Haxhi Merxha: E dua Thaçin pa interes Largea_haxhi_zylfi_720277-jpg1359300537
Ndaj kryeministrit Thaçi ka një simpati të veçantë. Është në koalicion me të qe 12 vjet dhe thotë se ai nuk e ka tradhtuar kurrë. E mirëkupton edhe pse nuk e ka marrë në qeveri.
“Nuk është se nuk do, por nuk ka mundësi ta bëjë këtë”.
Haxhi Zylfi Merxha, ish-deputet i parlamentit të Kosovës, është i lumtur që jeton në Kosovë dhe mendon se Kosova është vendi model ku respektohen të drejtat e pakicave, më mirë se në Evropë e Amerikë.
“Kam qenë tri herë në Amerikë, e kam pa atje qysh shkon jeta, ata janë shumë prapa nesh sa i përket të drejtave të pakicave”, thotë ai për Gazetën “Jeta në Kosovë”.
Merxha ndaj kryeministrit të Kosovës ka një simpati të veçantë, dhe mjaftë besnike.
“Thaçin e kam lavdëruar, edhe prapë e lëvdoj sepse Thaçi vërtet e bënë punën e vet. Pse s’ka mundur ta ketë në qeveri edhe një rom nuk them që ai s’na do, por nuk ka mundësi”, thotë Merxha.
“Një herë jam nënshkruar para 12 vjetëve, edhe s’kam mendjen të lëvizë më, edhe këtë vit jam prapë në koalicion me të”, thotë ai.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi