Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Thaçi dashurohet në përkthyesen e Daçiqit!

Shko poshtë

Thaçi dashurohet në përkthyesen e Daçiqit! Empty Thaçi dashurohet në përkthyesen e Daçiqit!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Mar 06, 2013 7:19 pm

Thaçi dashurohet në përkthyesen e Daçiqit!

Thaçi dashurohet në përkthyesen e Daçiqit! Largea_dashurohet-thaqi061362585515“Megjithë peshën dhe rëndësinë e bisedimeve ndërmjet kryeministrit serb, Ivica Daçiq dhe atij kosovar, Hashim Thaçi në Bruksel me ndërmjetësim të përfaqësueses së lartë të BE-së, Catherine Ashton, takimi, duket, ka kaluar në atmosferë të shkëlqyeshme. Të paktën sa i përket Thaçit, i cili ‘iu kap’ Tijana Vasilijeviq Damjanoviqit, përkthyeses zyrtare të Daçiqit”, shkruan e përditshmja serbe, “Kurir”.
Sipas kësaj gazetë, për këtë dëshmojnë edhe fotografitë nga takimi katërorësh, gjatë të cilit Thaçi për asnjë moment nuk ia hoqi sytë zonjës me sako të kuqe, e cila ishte ulur pranë Daçiqit.
“Puna e përkthyeses së kryeministri është shumë me përgjegjësi, por, e pranoj, edhe interesante. Në maj të vitit 2009 jam punësuar në kabinetin e Daçiqit dhe që nga dita e parë kam filluar të përkthej. Është nder për mua që jam në gjendje të punoj për shef siç është Ivica Daçiq”, ka deklaruar kohë më parë Tijana dhe ka pranuar se ngjarja më e rëndësishme në karrierën e saj të përkthyeses është takimi me Hashim Thaçin në Bruksel.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi