Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Edi Rama merr Shkëlzen Maliqin këshilltar për rajonin

Shko poshtë

Edi Rama merr Shkëlzen Maliqin këshilltar për rajonin Empty Edi Rama merr Shkëlzen Maliqin këshilltar për rajonin

Mesazh nga Agim Gashi Thu Aug 29, 2013 9:22 pm

Edi Rama merr Shkëlzen Maliqin këshilltar për rajonin F1_shkelzen-maliqi11377766143Edi Rama merr Shkëlzen Maliqin këshilltar për rajonin 123614_edi_rama_dest_2

Edi Rama merr Shkëlzen Maliqin këshilltar për rajonin

Tiranë, 29 gusht -Kryeministri Edi Rama, ka njoftuar në Facebook, emrin e Këshilltarit të tij për rajonin i cili është kosovari, Shkëlzen Maliqi.

“Kabineti i ri i kryeministrit do të ndryshojë thellësisht. Numri i madh deri më sot i këshilltarëve do t'ia lërë vendin një bërthame strategjike njerëzish me cilësi të spikatura, të cilët do të luajnë rol kyç në përgatitjen e vendimmarrjes.

Njëri prej tyre do të jetë edhe një intelektual i mirënjohur e i mosvarur, që do të vijë nga Prishtina, për të ndihmuar në jetësimin e rolit që parasheh për Shqipërinë në rajon programi ynë i Rilindjes - Shkelzen Maliqi. Ne duam të ecim më shpejt në drejtim të Kosovës e të fqinjëve të shqiptarëve në tërësi, për të mundësuar të gjithë bashkë projektin e një rajoni plotësisht të integruar në Europën e Bashkuar.

Marrëveshja e Kosovës me Serbinë ka shënuar fundin e konflikteve të bartura nga ish-Jugosllavia dhe ka hapur një horizont të ri mundësish që na takon ne, njerëzve të këtyre territoreve t'i kthejmë në zhvillim ekonomik, social e kulturor rajonal pa humbur vite të tjera të çmuara. Shkëlzen Maliqi na është bashkuar për këtë qëllim të lartë fisnik”, shkruan Rama në profilin e tij në rrjetin social, Facebook.

Pak ditë më parë Rama njoftoi për emërin e gjeneralit Sandër Lleshi në postin e këshilltarit të Mbrojtjes. 
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi