AGIM GASHI:SI LETER APO SI PROTESTË
Faqja 1 e 1
AGIM GASHI:SI LETER APO SI PROTESTË
Brenga mërgimtarësh
Agim Gashi:SI LETER APO SI PROTESTË
(Me rastin e vizitës jozyrtare të Edi Ramës në Kosovë)
Ishin njerz më të mëdhenjë se ti, para teje në Kuvendin e Kosovës o Edvin Kristaq Rama.Ti përmendim dhe ta përkujtoj se çka tahnë Bill Clintoni dhe Tony Blair:
Bill Clinton për Rugovën (Në fjalinë hyrësë të fjalimit të tij në Kuvendin e Kosovës): “Ta kujtojmë Presidentin Rugova i cili ishtë një lider i shkëlqyeshëm. Kur për herë të parë mora një gur nga Rugova dhe merreshim me problemin e Kosovës, ky gur u bë i njohur në shtëpinë e bardhë si ‘guri i Rugovës’. Kam pasur nder ta mbështesë luftën e tij dhe të popullit të Kosovës për paqe dhe liri. E kam dashur dhe e kam admiruar shumë. Rezistenca e tij e padhunshme ndaj shtypjes së Milosheviqit e inspiroj botën.”
Tony Blair për Rugovën (Në fjalinë hyrësë të fjalimit të tij në Kuvendin e Kosovës): “Kur Presidenti Rugova ishtë në Doëning Street, ai më dha një kristal që ishte symbol I Kosovës dhe më tha: “Ju lutem, ju kërkoj vetëm këtë: mos lejoni që populli im të vuajë më. Bashkëndjeni me ta ashtu sic do të bashkëndjenit për vuajtjet e popullit tuaj. Dhe na ndihmoni. Unë I thash se Britania do të ndihmojë, dhe ja dhashë ‘besën’ time, dhe e mbajta premtimin. Sot unë kujtoj Ibrahim Rugovën dhe shpreh mirënjohje për lidershipin, vendosmërinë dhe menqurinë e tij.”
E ti nudisti, drogaxhiu, psikopati, pizivengi, domuzi, karxhozi e karanuzi, Edvin Kristaq Rama, udhëtoi sot në Kosovë te komunistët tjerë siamez të Dardanisë Antike.U dridh e u rrënqeth Dardania porsa shkeli këtë tokë sublime. Pasi e priten, e puthën dhe moren ngryk,mbajti një fjalim në parlament dhe atë vetëm në gjuhën komuniste e për përfitime politike. Kunder bashkimit të kombit ishte edhe Enver Hoxha, edhe Ramiz Alia por edhe Nano dhe i droguari i kombit Edi Rama. Asnjëherë gjatë fjalimit nuk e përmendi Presidentin dhe Arkitektin e Pavarsisë së Kosovës Dr. Ibrahim Rugovën. Kam pas gjithmonë rezerva dhe e kam thënë se njeriu i cili zdishet lakuriq e drogohet nuk mundet ta udhëheq shtetin sepse mendja e tij nuk është as sa e buklës. Këndej deklaron se është për bashkim (deri dje ishte kunder sepse e pëmendnin të tjerët), e këndej harron kush ishin inisiatorët e bashkimit, ata që ishin para tij. Maxhupi kur bahet pash e pren edhe babain e vetë. Ky është bër Kryeminister me vota të brlera e të mashtrimeve dhe tani mendon se historia fillon nga ky edepsuz siç mendonin edhe mikpritsit e tij para disa vitesh.
Jo ore Zoti Rama, ti nuk bashkon asgjë kurr. Ti e the në parlament, por me mos përmendjen edhe njëherë të z.Rugova, ti e ndave kombin derisa ti të jesh në pushtet.I vure muri Arbërisë sepse ofendove miliona shqiptar siq ke ofenduar gjithmonë çdo kend e në çdo vend. Marritë nuk bëhen ndryshe por budallakitë tregohen në masë.Që nga sot ty do të këndohet kënga:
"Edi Rama shtëpinë me talla
N´kallabllak u pa budalla".
Budallenjët e ahmakgjitë janë njerz tejet të rrezikshë.
Sot e shtatqind vite të jetosh, ti më sdo ta kesh kurr rrespektin e rugovistëve.Ndoshta për hir të Shqipërisë mund të të lëshojmë pe, por jo, jo.Ti se ke meritu ta kesh mikpritjen nga zemra e popullit asnjëherë. Mund të pritesh kur të dush nga politika staliniste e kriminale, por shqiptarët e vërtetë do të jesh i vdekur përgjithmonë.
Pa kurrfar rrespekti për Ty
Agim Gashi-Gjermani!
Agim Gashi:SI LETER APO SI PROTESTË
(Me rastin e vizitës jozyrtare të Edi Ramës në Kosovë)
Ishin njerz më të mëdhenjë se ti, para teje në Kuvendin e Kosovës o Edvin Kristaq Rama.Ti përmendim dhe ta përkujtoj se çka tahnë Bill Clintoni dhe Tony Blair:
Bill Clinton për Rugovën (Në fjalinë hyrësë të fjalimit të tij në Kuvendin e Kosovës): “Ta kujtojmë Presidentin Rugova i cili ishtë një lider i shkëlqyeshëm. Kur për herë të parë mora një gur nga Rugova dhe merreshim me problemin e Kosovës, ky gur u bë i njohur në shtëpinë e bardhë si ‘guri i Rugovës’. Kam pasur nder ta mbështesë luftën e tij dhe të popullit të Kosovës për paqe dhe liri. E kam dashur dhe e kam admiruar shumë. Rezistenca e tij e padhunshme ndaj shtypjes së Milosheviqit e inspiroj botën.”
Tony Blair për Rugovën (Në fjalinë hyrësë të fjalimit të tij në Kuvendin e Kosovës): “Kur Presidenti Rugova ishtë në Doëning Street, ai më dha një kristal që ishte symbol I Kosovës dhe më tha: “Ju lutem, ju kërkoj vetëm këtë: mos lejoni që populli im të vuajë më. Bashkëndjeni me ta ashtu sic do të bashkëndjenit për vuajtjet e popullit tuaj. Dhe na ndihmoni. Unë I thash se Britania do të ndihmojë, dhe ja dhashë ‘besën’ time, dhe e mbajta premtimin. Sot unë kujtoj Ibrahim Rugovën dhe shpreh mirënjohje për lidershipin, vendosmërinë dhe menqurinë e tij.”
E ti nudisti, drogaxhiu, psikopati, pizivengi, domuzi, karxhozi e karanuzi, Edvin Kristaq Rama, udhëtoi sot në Kosovë te komunistët tjerë siamez të Dardanisë Antike.U dridh e u rrënqeth Dardania porsa shkeli këtë tokë sublime. Pasi e priten, e puthën dhe moren ngryk,mbajti një fjalim në parlament dhe atë vetëm në gjuhën komuniste e për përfitime politike. Kunder bashkimit të kombit ishte edhe Enver Hoxha, edhe Ramiz Alia por edhe Nano dhe i droguari i kombit Edi Rama. Asnjëherë gjatë fjalimit nuk e përmendi Presidentin dhe Arkitektin e Pavarsisë së Kosovës Dr. Ibrahim Rugovën. Kam pas gjithmonë rezerva dhe e kam thënë se njeriu i cili zdishet lakuriq e drogohet nuk mundet ta udhëheq shtetin sepse mendja e tij nuk është as sa e buklës. Këndej deklaron se është për bashkim (deri dje ishte kunder sepse e pëmendnin të tjerët), e këndej harron kush ishin inisiatorët e bashkimit, ata që ishin para tij. Maxhupi kur bahet pash e pren edhe babain e vetë. Ky është bër Kryeminister me vota të brlera e të mashtrimeve dhe tani mendon se historia fillon nga ky edepsuz siç mendonin edhe mikpritsit e tij para disa vitesh.
Jo ore Zoti Rama, ti nuk bashkon asgjë kurr. Ti e the në parlament, por me mos përmendjen edhe njëherë të z.Rugova, ti e ndave kombin derisa ti të jesh në pushtet.I vure muri Arbërisë sepse ofendove miliona shqiptar siq ke ofenduar gjithmonë çdo kend e në çdo vend. Marritë nuk bëhen ndryshe por budallakitë tregohen në masë.Që nga sot ty do të këndohet kënga:
"Edi Rama shtëpinë me talla
N´kallabllak u pa budalla".
Budallenjët e ahmakgjitë janë njerz tejet të rrezikshë.
Sot e shtatqind vite të jetosh, ti më sdo ta kesh kurr rrespektin e rugovistëve.Ndoshta për hir të Shqipërisë mund të të lëshojmë pe, por jo, jo.Ti se ke meritu ta kesh mikpritjen nga zemra e popullit asnjëherë. Mund të pritesh kur të dush nga politika staliniste e kriminale, por shqiptarët e vërtetë do të jesh i vdekur përgjithmonë.
Pa kurrfar rrespekti për Ty
Agim Gashi-Gjermani!
Edituar për herë të fundit nga Agim Gashi në Fri Sep 13, 2013 7:48 pm, edituar 1 herë gjithsej
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Një letër e cila mi derdhi lotët si shiu!Letër nga Zelanda e Re-MirëDon Fusha:Fort i nderuari z. Agim GASHI,
» AGIM GASHI - LETËR SHPËTIMTARES ENGJULL DR. LULJETA GASHI-GERDUNG
» Agim Gashi: Letër për ditëlindje
» AGIM GASHI-Letër e shkurtër të gjithëve
» AGIM GASHI - LETËR SHPËTIMTARES ENGJULL DR. LULJETA GASHI-GERDUNG
» AGIM GASHI-Letër e shkurtër të gjithëve
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi