Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Shko poshtë

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Empty 30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Feb 10, 2014 6:15 pm

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Një pamje ia vlen sa një mijë fjalë, por jo të gjitha pamjet janë njëlloj. Pamjet që përdorim rëndom në Bored Panda mund të jenë të bukura, të hatashme, zbabitëse, të magjishme, por këto pamjet këtu poshtë janë prekëse. Janë ngjethëse dhe të paharrueshme, për shkak të vëllimeve që flasin ato për gjendjen njerëzore - për disa nga momentet më të mira dhe më të këqija të ekzistencës njerëzore bashkëkohore.
I paralajmërojmë lexuesit se disa nga këto foto i tronditin ata, ndërsa të tjera mund të kënaqin. Fotot që më shumë kemi parë e përshkrujanë historinë, ndërsa këto këtu - pasqyrojnë vuajtjet dhe triumfet e stome, sukseset dhe dështimet tona, dhimbshuritë dhe urrejtjet tona, zgjarsinë dhe marrëzinë tonë.

Disa nga këto foto do të kenë më shumë domethënie për disa lexues se për disa të tjerë. Por shpresojmë se ato na e kujtojnë ne se bota gjithmonë mund të ketë më shumë dashuri, tolerancë, dhimbshuri dhe mirëkuptim.
Poshtë shënim: Emrat e disa fotografëve mungojnë, nëse lexuesit gjejnë autorësinë e tyre, kjo do të ishte shumë e mirëpritur.

1. Starving boy and missionary
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-1
Image credits: Mike Wells
2. Inside an Auschwitz gas chamber
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-2
Image credits: kligon5
3. Heart surgeon after 23-hour-long (successful) heart transplant. His assistant is sleeping in the corner.
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-3
Image credits: James Stanfield
4. Father and son (1949 vs 2009)
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-4
Image credits: Vojage-Vojage
5. Diego Frazão Torquato, 12 year old Brazilian playing the violin at his teacher’s funeral. The teacher had helped him escape poverty and violence through music
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-5
Image credits: salvemasnossascriancas.blogspot.com
6. A Russian soldier playing an abandoned piano in Chechnya in 1994
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-28
Image credits: drugoi.livejournal.com
7. Young man just found out his brother was killed
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-11
Image credits: Nhat V. Meyer
8. Christians protect Muslims during prayer in the midst of the 2011 uprisings in Cairo, Egypt
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-6
Image credits: Nevine Zaki
9. A firefighter gives water to a koala during the devastating Black Saturday bushfires in Victoria, Australia, in 2009
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-7
Image credits: abc.net.au
10. Terri Gurrola is reunited with her daughter after serving in Iraq for 7 months
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-9
Image credits: Louie Favorite
11. Indian homeless men wait to receive free food distributed outside a mosque ahead of Eid al-Fitr in New Delhi, India
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-8
Image credits: Tsering Topgyal / AP
12. Zanjeer the dog saved thousands of lives during Mumbai serial blasts in March 1993 by detecting more than 3,329 kgs of the explosive RDX, 600 detonators, 249 hand grenades and 6406 rounds of live ammunition. He was buried with full honors in 2000
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-31
Image credits: STR News / Reuters
13. Man Falling from the World Trade Center on 9/11. “The Falling Man.”
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-10
Image credits:  Richard Drew /AP
14. Alcoholic father with his son
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-12
Image credits: imgur.com
15. Embracing couple in the rubble of a collapsed factory
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-13
Image credits: Taslima Akhter
16. Sunset on Mars
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-14
Image credits: nasa.gov
17. Five-year-old gypsy boy on New Year’s Eve 2006 in the gypsy community of St. Jacques, Perpignan, Southern France. It is quite common in St. Jacques for little boys to smoke
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-15
Image credits: Jesco Denzel
18. Hhaing The Yu, 29, holds his face in his hand as rain falls on the decimated remains of his home near Myanmar’s capital of Yangon (Rangoon). In May 2008, cyclone Nargis struck southern Myanmar, leaving millions homeless and claiming more than 100,000 lives
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-16
Image credits: Brian Sokol
19. A dog named “Leao” sits for a second consecutive day at the grave of her owner, who died in the disastrous landslides near Rio de Janiero in 2011.
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-17
Image credits: Vanderlei Almeida / Getty Images
20. “Wait For Me Daddy,” by Claude P. Dettloff in New Westminster, Canada, October 1, 1940
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-18
Image credits: Claud Detloff
21. An old WW2 Russian tank veteran finally found the old tank in which he passed through the entire war – standing in a small Russian town as a monument
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-19
Image credits: englishrussia.com
22. Flower power
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-29
Image credits: Bernie Boston
23. A woman sits amidst the wreckage caused by a massive earthquake and ensuing tsunam, in Natori, northern Japan, in March 2011
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-30
Image credits: Asahi Shimbun, Toshiyuki Tsunenari /AP
24. The Graves of a Catholic woman and her Protestant husband, Holland, 1888
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-21
Image credits: retronaut.com
25. Greg Cook hugs his dog Coco after finding her inside his destroyed home in Alabama following the Tornado in March, 2012
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-22
Image credits: Gary Cosby Jr. / AP
26. Demonstration of condom usage at a public market in Jayapura, capital of Papua, 2009
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-23
Image credits: Adri Tambunan
27. Russian soldiers preparing for the Battle of Kursk, July 1943
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-24
Image credits: Shirak Karapetyan-Milshtein
Update: Our reader Leif-Erik pointed out that this photograph was actually created in 2006-2007 for a photo competition. It is based on archive photos from the war in Russia in 1941-1945.
28. During massive floods in Cuttack City, India, in 2011, a heroic villager saved numerous stray cats by carrying them with a basket balanced on his head
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-25
Image credits: Biswaranjan Rout / AP
29. An Afghan man offers tea to soldiers
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-27
Image credits: Rafiq Maqbool / AP
30. Some parents, likely now in their 70′s, still looking for their missing child.
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Powerful-photos-20
Image credits: reddit.com
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Empty Re: 30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Jul 30, 2014 7:47 pm

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE 10580007_10152280891724077_1339484625609694192_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Empty Re: 30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Jul 30, 2014 7:51 pm

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE 10257110_10152280893834077_5370177424907363581_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Empty Re: 30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Jul 30, 2014 7:51 pm

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE 10487253_10152280896309077_7130546140160318759_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Empty Re: 30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Jul 31, 2014 10:43 am

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE 10568037_334808683336881_1268867982_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Empty Re: 30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Jul 31, 2014 11:57 am

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE 10494689_10152282121349077_6124196454431020201_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Empty Re: 30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Jul 31, 2014 11:57 am

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE 10422333_10152282192874077_5563776063298732964_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Empty Re: 30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Jul 31, 2014 12:00 pm

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE 10559893_10152282195204077_7595030448662748845_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Empty Re: 30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Jul 31, 2014 12:03 pm

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE 10547608_10152282197194077_8106093791201983561_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE Empty Re: 30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi