Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Po ktheheshin nga Gjermania në Kosovë, tragjedi për familjen, vdesin dy fëmijët lëndohen prindërit

Shko poshtë

Po ktheheshin nga Gjermania në Kosovë, tragjedi për familjen, vdesin dy fëmijët lëndohen prindërit Empty Po ktheheshin nga Gjermania në Kosovë, tragjedi për familjen, vdesin dy fëmijët lëndohen prindërit

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jul 30, 2014 8:53 pm

Po ktheheshin nga Gjermania në Kosovë, tragjedi për familjen, vdesin dy fëmijët lëndohen prindërit

Po ktheheshin nga Gjermania në Kosovë, tragjedi për familjen, vdesin dy fëmijët lëndohen prindërit Largea_makinaaa-jpg1406731910
Një tragjedi e rëndë ka goditur familjen shqiptare nga Gjermania e cila po udhëtonte nëpër Austri për pushime drejt Kosovës. Një shofer i dehur që po voziste në anën e kundërt, të gabuar të autostradës afër qtetit Linz ka goditur makinën e familjes katër anëtarëshe. Dy fëmijët, vajza 9 vjeçe (D.) dhe djali 2 vjeçar (Sh.) vdiqën në vendin e ngjarjes ndërsa prindërit të lënduar janë transportuar në spital. Nëna (L.)ka pësuar lëndim më të rëndë. Shkaktari i aksidentit ka thyer vetëm një dorë.
Familja T. nga Wehr afër Stuttgart-it në natën e të mërkurës po udhëtonte drejt Kosovës. Babai, A. 47 vjeçar kishte vendosur të ngiste gjate natës për t`i ikur tollovisë dhe kolonave në autostradë . Dhe, pikërisht kjo iu kthye në tragjedi. Një burrë 54 vjeçar krejtësisht i dehur, pasi kishte ndaluar në një vendpushim, kishte hyrë në autostradë nga ana e gabuar, shkruan Passaer Neue Presse. Dikush e kishte alarmuar policinë por ndërkohë, vetëm 3.5 kilometra më tutje, më e keqja ndodhi: familja nga Kosova pësoi rëndë.
Testi i bërë i alkoolit ka treguar se shkaktari i aksidentit kishte 1.4 promil alkool në gjak. Ai është ndaluar nga policia, i është marrë leja e ngasjes dhe ndaj tij është bërë kallëzim penal për vrasje nga pakujdesia ë rrethana shumë të rrezikshme.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi