Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Policia: Po kryhet një aksion arrestimesh

Shko poshtë

Policia: Po kryhet një aksion arrestimesh Empty Policia: Po kryhet një aksion arrestimesh

Mesazh nga Agim Gashi Wed Sep 17, 2014 9:57 am

Policia: Po kryhet një aksion arrestimesh
Policia: Po kryhet një aksion arrestimesh Aaaa_9351
Vazhdimin e aksionit për arrestimin të dyshuarve si pjesëmarrës apo edhe nxitës të shkuarjes në Siri e ka konfirmuar policia e Kosovës.

Baki Kelani, zëdhënës i Policisë së Kosovës, ka thënë për Express se qysh në orët e hershme të mëngjesit, policia është duke kryer një aksion nëpër Kosovë.
“Është duke u kryer një operacion arrestimesh nëpër Kosovë. Tash për tash kaq kam për të konfirmuar sapo t’i marrë detajet do të dalim me një komunikatë”, ka thënë ai për Express.
Arrestime të tilla kanë ndodhur edhe para dy muajsh, e disa të tjera edhe para disa ditësh.
Policia edhe më herët ka marrë në pyetje imamin e xhamisë së madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqir dhe më pas e ka liruar.
Gazetari i Express që ndodhet afër shtëpisë së hoxhës, thotë se policia ka bllokuar gjithë rrugën dhe se nuk po lejojnë askënd të afrohet në vendin e ngjarjes. 
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi