Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Qosja: Koalicioni PDK-LDK është i dëmshëm dhe Kosovës mund t’i sjellë befasi fyese dhe përulëse

Shko poshtë

Qosja: Koalicioni PDK-LDK është i dëmshëm dhe Kosovës mund t’i sjellë befasi fyese dhe përulëse Empty Qosja: Koalicioni PDK-LDK është i dëmshëm dhe Kosovës mund t’i sjellë befasi fyese dhe përulëse

Mesazh nga Agim Gashi Wed Dec 03, 2014 1:15 pm

Qosja: Koalicioni PDK-LDK është i dëmshëm dhe Kosovës mund t’i sjellë befasi fyese dhe përulëse
Publikuar më 27 nëntor, 2014 në orën 20:45 ( Para 5 ditë e 14 orëve )Lajme |
Qosja: Koalicioni PDK-LDK është i dëmshëm dhe Kosovës mund t’i sjellë befasi fyese dhe përulëse Font_plusQosja: Koalicioni PDK-LDK është i dëmshëm dhe Kosovës mund t’i sjellë befasi fyese dhe përulëse Font_min
Duke folur për arritjen e marrëveshjes në mes dy partive më të mëdha për krijimin e Qeverisë, akademiku i shquar, Rexhep Qosja ka thënë se koalicioni PDK-LDK është i dëmshëm dhe Kosovës mund t’i sjellë befasi fyese dhe përulëse. Ai ka theksuar më tutje se e keqja e madhe e këtij koalicioni është kreu i Lidhjes Demokratike, Isa Mustafa 

Qosja: Koalicioni PDK-LDK është i dëmshëm dhe Kosovës mund t’i sjellë befasi fyese dhe përulëse 449633_400_rxhp_qosja_idja_bashkimit
Unë jam habitur ashtu edhe si shumë të tjerë që po çuditen se si asnjë anëtar i PDK-së nuk e ngriti zërin kundër Isa Mustafës, kundër kandidatit të LDK-së për kryeministër të Kosovës. 
Ndërsa duke folur për festës e 28 Nëntorit dhe rolin e kombit shqiptar, ai ka thënë se kjo festë po i gjen shqiptarët më mirë se asnjëherë në historinë e tyre. “Shqiptarët sot kanë dy shtete, dy shtete që i bëjnë faktor me rëndësi të dukshme, madje të madhe në rajonin e Ballkanit. Shqiptarët në Maqedoni kanë arritur të bëhen subjekt politik. Subjekt historik shoqëror dhe kulturor i pashmangshëm do të bëhen edhe shqiptarët në Luginën e Preshevës dhe të Malit të Zi, natyrisht nëse nuk vazhdojnë të largohen prej vatrave të tyre, ka tërhequr vërejtjen, akademiku, Rexhep Qosja. 
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi