Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arita Fejzullai: Valtonin e kam vetëm shok, nga Blerimi nuk jam ndarë

Shko poshtë

Arita Fejzullai: Valtonin e kam vetëm shok, nga Blerimi nuk jam ndarë Empty Arita Fejzullai: Valtonin e kam vetëm shok, nga Blerimi nuk jam ndarë

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 16, 2009 9:41 am

Arita Fejzullai: Valtonin e kam vetëm shok, nga Blerimi nuk jam ndarë

Myftar Halili, BOTA SOT
Pas botimit të fotos së Aritës me Valtonin

Arita Fejzullai: Valtonin e kam vetëm shok, nga Blerimi nuk jam ndarë Arita6-1

Me të marrë informatën se është botuar një foto e Aritës me Valton Krasniqin, Miss Skandinavia, modelja dhe aktorja nga Gostivari e cila banon në Norvegi, Arita Fejzullai kontaktoi redaksinë tonë në Gjermani dhe deklaroi se Valtonin e kam shok dhe me të ka dal të pijnë kafe si shok e shoqe dhe asgjë më shumë.
Unë, thotë ajo, jam e zënë me filmin tim „The best Kisser“ në SHBA. Xhirimet janë duke shkuar shumë mirë, po kaloj shumë mirë me ekipin e filmit. Poashtu kam përfunduar 6 këngë deri tani, kështu që jam e zënë me punën time dhe jam shumë e koncentruar rreth tyre. Dua të ju them që unë dhe Blerim Destani nuk jemi ndarë, por unë e ai jemi duke kaluar shumë, shumë mirë dhe jemi shumë të lumtur me njëri-tjetrin dhe karriera jonë na bashkon kështu që duhemi shumë dhe jemi shumë të lumtur. Mikut tim Valtonit i dëshiroj shumë suksesse me këngën e re dhe se ai është vërtet i talentuar dhe i dëshiroj shumë fat. – na tha në fund Arita Fejzullai. Arita Fejzullai: Valtonin e kam vetëm shok, nga Blerimi nuk jam ndarë Arita6
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi