Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SKANDAL: “Na zbritën me dhunë, na zhveshën, burrat i dhunuan”. “Ke ardhur të protestosh ti bir kurve”

Shko poshtë

SKANDAL: “Na zbritën me dhunë, na zhveshën, burrat i dhunuan”. “Ke ardhur të protestosh ti bir kurve” Empty SKANDAL: “Na zbritën me dhunë, na zhveshën, burrat i dhunuan”. “Ke ardhur të protestosh ti bir kurve”

Mesazh nga Agim Gashi Thu Mar 12, 2015 2:18 pm

SKANDAL: “Na zbritën me dhunë, na zhveshën, burrat i dhunuan”. “Ke ardhur të protestosh ti bir kurve”

SKANDAL: “Na zbritën me dhunë, na zhveshën, burrat i dhunuan”. “Ke ardhur të protestosh ti bir kurve” Largea_policia-dhune-proteste1426156697

Shokuese kanë qënë deklaratat e disa protestuesve paqësorë pak para fillimit të protestës të Partisë Demokratike, ku me dhjetra denoncime nga gra e burra po shokojnë opinionin publik në vend.
Policë e civilë kanë ndaluar autobusët me protestues nga rrethet e vendit dhe kanë intimiduar protestuesit me qëllim pengimin e zhvillimit të protestës.
I turpshëm mbetet fakti se disa nga protestueset femra janë kontrolluar në mënyrë të dhunshme, madje disa prej tyre janë zhveshur me të brendshme.
“Na zbritën me dhunë nga autobusët, na zhveshën me pretekstin për të na kontrolluar, burrat i dhunuan, kjo është e turpshme”, shprehet një protestuese me buzën që i dridhej.
Një denoncim tjetër vjen nga një qytetar i Durrësit, i cili tregon shenjat e dhunës në trup e duar: “Ja si më kanë katandisur, më qëlluan me shkopinj, më trajtuan si kriminel”, u shpreh ai.
“Ke ardhur të protestosh ti bir kurve, nuk rrije dot në shpi te familja”, shprehet një tjetër protestues t’i ketë thënë një polic civil.
Policia e Shtetit mohoi se strukturat e policisë kanë penguar apo bllokuar automjetet që transportonin qytetarë nga rrethet drejt Tiranës.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi