Komandant Remi: Nëse dikush ka kërkuar haraç në emrin tim, le ta denoncojë rastin menjëherë në prokurori
Komandant Remi: Nëse dikush ka kërkuar haraç në emrin tim, le ta denoncojë rastin menjëherë në prokurori
Ish-komandanti i UÇK-së, deputet i PDK-së, Rrustem Mustafa – Remi, ka reaguar pas përmendjes së emrit të tij në emisionin “Puls” të KTV-së nga afaristi Eroll Vitaku.
Remi ka thënë se asnjëherë nga askush, në cilëndo periudhë, nuk ka kërkuar që të kërkojë në emrin e tij asnjë lloj pasurie apo çfarëdo qoftë tjetër.
Në vijim lexojeni të plotë reagimin e tij të postuar në faqen e tij zyrtare në Facebook:
TË NDERUAR QYTETARË,
Dua të sqarojë qëndrimin tim në lidhje me rrëfimin e rëndë të një afaristi të vendit tonë të bërë sot në njërin nga televizionet tona. Fillimisht, përgëzoj autorin e emisionit dhe afaristin e nderuar për denoncimin publik të kësaj dukurie të shëmtuar e cila padrejtësisht ka goditur biznesin e vendit tonë. Shumë herë kam bërë thirrje që njerëzit e ketij vendi duhet të raportojnë cdo gjë të ligë e cila në cfarëdo forme shfaqet si pasojë e sundimit të dobët të ligjit në vendin tonë. Dhe ky është një rast i tillë.
Në këtë denoncim publik, afaristi në fjalë ka rrëfyer se dikush nga ata që e kanë sulmuar është thirrur në emrin tim me pretendimin se qëndrojë prapa tyre (sulmuesëve) si kërkues të pasurisë së paligjshme. Dëshiroj të bëjë të qartë se asnjëherë nga askush, në cilëndo periudhë nuk kam kërkuar që të kërkojë në emrin tim asnjë lloj pasurie apo cfarëdo qoftë tjetër. I bëjë thirrje të gjithë qytetarëve të Kosovës, bizneseve apo kujtëdo qoftë tek të cilët, persona të inkriminuar, eventualisht kanë përdorur ose përdorin emrin tim, ta denoncojnë menjëherë rastin në prokurori.
Ajo çfarë kemi dëgjuar sot për presionet që fatëkeqësisht u bëhen biznesit në vendin tonë, duhet të alarmojë mekanzimat e zbatimit të ligjit në vendin tonë dhe poashtu dua të inkurajoj cdo qytetarë që të vazhdojë të raportojë për këto të bëma të liga, në organe të shtetit por edhe publikisht pse jo. Shteti dhe të gjithë ne duhet të lirojmë ambientin e zhvillimit të biznesit duke e çliruar atë nga krimi organizuar dhe presionet e paligjshme. Unë do të angazhohem në këtë rrugë.
Ka sa vite që në vazhdimësi kam deklaruar se na duhet rend dhe ligj. Kjo na duhet tani, unë dhe askush tjetër nuk do të mundet të jetë përjashtim...
© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Komandant Lata: Jam i shqetësuar – nuk e di nëse dikush ka kërkuar haraç në emrin tim [video]
» Komandant Remi fillon ta hartojë programin e ri të Qeverisë: ja prioritetet!
» Bosch: Albulena Haxhiu duhet të jepë menjëherë dorëheqje
» Rashiti: Nëse dikush raporton se ishte aksident gënjen
» Nuk ishte aksident. Ishte papërgjegjësi- e korrupsion potencial!
» Komandant Remi fillon ta hartojë programin e ri të Qeverisë: ja prioritetet!
» Bosch: Albulena Haxhiu duhet të jepë menjëherë dorëheqje
» Rashiti: Nëse dikush raporton se ishte aksident gënjen
» Nuk ishte aksident. Ishte papërgjegjësi- e korrupsion potencial!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi